Kövess minket!
  
     

Miért érdemes már nyáron gondoskodni a kémény felújításról?

Miért érdemes már nyáron gondoskodni a kémény felújításról?
2018, július 26.

Még nem fordított időt a kémény állapotának ellenőrzésére idén? Netán már megtette ezt a lépést, viszont kellemetlen eredménnyel szembesült? A kémény felújítás biztonságát szolgálja, és életét védi, ezért nem érdemes halogatni. A nyári időszak kiváló alkalom arra, hogy igényelje a kémény felújítási munkálatok elvégzését. Most nem sürgeti semmilyen tényező, hiszen nincs szükség fűtésre.

Háztartásunk fenntartása során többféle szempontra szükséges ügyelnünk, hiszen csak így kímélhetjük meg épületünk kiváló állapotát, és a különböző rendszerek hatékony működését. A télen nélkülözhetetlen fűtőeszközök használata során kiemelt szerepe van kéményünknek. Sokan nem is gondolnánk, milyen fontos az állapota.

Tudnunk kell, hogy az alacsony hőmérsékleten kibocsátott égéstermék könnyen kondenzálódik, ennek következtében előfordulhat a kémény átázása, dugulása, és más hasonló problémák. Ezt megelőzhetjük kéménybéleléssel, így hosszú időn keresztül elégedettek lehetünk kéményünk teljesítő képességével. A nyári hónapok kiválóan alkalmasak arra, hogy ellenőriztessük kéményünket, és szükség esetén igényeljük a kémény felújítást. Nem célszerű halogatnunk a kémény felújítást, hiszen minél közelebb kerülünk a fűtési szezonhoz, a szolgáltatóknál annál nagyobb lehet a várakozási idő.

Minőségileg szigorúan ellenőrzött anyagokkal végezzük a kémény felújítást. A Kémény Ász szakértőiként igyekszünk gyors és pontos munkát végezni, korszerű, hatékony, időtálló eszközökkel teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Kéménybélelést, szerelést, a kondenzációs kazán felújítását egyaránt vállaljuk. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes most elvégezni a kémény felújítást! Látogasson el a www.kemeny-asz.hu honlapunkra!

Gondoljon időben a kémény felújításra, és ne hagyja az utolsó pillanatra ezt a nélkülözhetetlen teendőt! Biztosítsa a gondtalan fűtést, és épülete védelmét megfelelő eljárás alkalmazásával! Jelezze felénk igényét a 06-70-452-6771-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a kemenyvilag.2013@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
uvegszabo.hu
Készíttessen egyedi zuhanykabint a tetőtérbe!

A tetőtéri lakás számtalan előnnyel kecsegtet, de persze megvannak a maga nehézségei is, amiket azonban meg lehet oldani, csak jó...

Close