Kövess minket!
  
     

Miért pont a 3D falpanelek?

Miért pont a 3D falpanelek?
2016, december 13.

Manapság számos olyan design elemmel, illetve egyéb lakberendezési kiegészítővel találkozhatunk, melyek eltérnek a megszokottól. Persze itt az egészen furcsa és futurisztikus megoldásoktól kezdve akár a jelenleg is széles körben használt eszközök újragondolásáig sok mindent megtalálhatunk, egy dolog minden esetben igaz. Mégpedig hogy innovatív ötletekkel mindenből kihozhatjuk a maximumot.

A különböző lakberendezési kiegészítőkkel egészen egyedi dolgokat hozhatunk ki otthonunk összképéből, és ehhez nincs szükségünk eddig soha nem látott elemekre és eszközökre sem. A különböző falburkolatokkal való játék is eredményezhet olyan összhatást, mellyel nyugodtan büszkélkedhetünk. Manapság elterjedőben vannak a falburkolatok legújabb típusai, a 3D falpanelek. Mint a nevéből is adódik, ezek térbeni alakzatokat formálnak, így téve egy helyiség hangulatát a lehető leg modernebbé és letisztultabbá. Az ilyen jellegű dekorációs elemek eddig egyáltalán nem voltak általánosak, sőt, az egyedileg tervezett beltéri kialakításokon kívül szinte egyáltalán nem találkozhattunk ilyen falpanelekkel. A 3D falpanelek tehát egyaránt előnyösek különböző lakóépületekben, házakban, lakásokban, de akár üzlethelyiségekben, szórakozóhelyeken, továbbá bárhol használhatóak, ahol fontos a megjelenés és az egyedi, letisztult, modern design. A 3D falpanelek előnye itt még nem ér véget, hiszen az alap szigetelésen felül, még biztosítanak egy minimális hőszigetelést az adott helyiségeknek.

Ha szeretné feldobni otthonát, vagy akár üzlethelyiségét, irodáját, akkor a 3D falpanelek remek választást jelenthetnek az Ön számára! Alakítson ki olyan designt, mellyel kellemes közérzetet biztosíthat az adott helyiségekben, és minden vendégét leveheti a lábáról! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.kerma.hu –ra!

Ha kérdése adódna 3D falpaneljeinkkel, illetve egyéb termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06 30-610-4933 telefonszámon, illetve az info@kerma.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért pont a fa utánzatú térburkolatok?
Miért pont a fa utánzatú térburkolatok?

Sokunknak igénye, hogy otthonunkban és annak közvetlen környezetében a természetesség és a klasszikus vonalak domináljanak, ami tökéletesen érthető, hiszen ez...

Close