Kövess minket!
  
     

Miért pont a motoros redőnyök?

Miért pont a motoros redőnyök?
2017, január 16.

A technikai fejlődés fogalma könnyen definiálható, gondolva itt arra, hogy minden nagy előrelépés egy adott folyamat leegyszerűsítését, megkönnyítését és felgyorsítását hozta magával. Persze nem világraszóló újításról van szó, de az árnyékolástechnikában is megfigyelhető ez a hatásmechanizmus, köszönhetően mindezt a redőnymotoroknak.

A redőnymotorokkal sokkalta egyszerűbbé tehetjük mindennapjainkat, de mégis mit jelent ez a gyakorlatban, és miért számít ez ekkora előrelépésnek? Átlagos esetben egy egyszerű csörlő segítségével, kézzel kezeljük redőnyeinket, és állítjuk be őket a nekünk kellő magasságba. A redőnymotorokkal ezt egy gombnyomással végezhetjük el, így nem kell egyesével minden redőnyhöz odasétálnunk akár naponta többször is, ha éppen sötétebb vagy világosabb közegre vágyunk. Persze ez egy kisebb lakásban még bőven elfogadható, de egy nagyobb családi házban, akár több emelettel, esetleg egy irodában kifejezetten kényelmetlen feladat lehet egyesével végigmenni az összes redőnyön. Továbbá a redőnymotorokkal, és a megfelelő vezérlő egységekkel a redőnyök állását előre programozva is időzíthetjük, azaz automatizálhatjuk. Így redőnyeink reggel automatikus felhúzódhatnak, a napsütéses órákban nyáron pedig leereszthetőek, és nekünk mindeközben nem is kell otthon tartózkodnunk. Persze a távvezérlés is megoldható lehetőség, ha erre van szükségünk, így akár egy okostelefonról is vezérelhetjük redőnyeinket, és semmi másra nincs szükségünk, csak a megfelelő alkalmazásra, és aktív internetkapcsolatra. A redőnymotorokban rejlő lehetőségek tehát végeláthatatlanok, és ezek az eszközök nagyban megkönnyíthetik mindennapjainkat!

Ha szeretne minőségi redőnymotorok hatalmas kínálatából vásárolni, hogy egyszerűbbé tegye mindennapjait otthonában vagy irodájában, akkor a legjobb helyen jár! Ha további információkra kíváncsi a redőnymotorokkal és az árnyékolástechnikával kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.parkanydiszkont.com –ra!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket az info@redonydiszkont.hu e-mail címen, valamint a 06-20/366-6151 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Stílus a nappaliban: Az olasz design ülőgarnitúrák
Stílus a nappaliban: Az olasz design ülőgarnitúrák

Otthonunkat három fő szempont alapján érdemes kialakítanunk, ha nem akarjuk túl bonyolítani a lakberendezés kérdését. Ezek a funkció, a stílus...

Close