Kövess minket!
  
     

Miért pont a műanyag nyílászárók?

Miért pont a műanyag nyílászárók?
2017, május 24.

Amikor lakásfelújításba kezdünk számos lehetőség közül válogathatunk, ami a nyílászárókat illeti, hiszen nagyon sok típus elérhető, melyek mind különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Választhatunk fa, műanyag alapanyagú nyílászárót, egy- , kettő- ,három rétegű üveggel ellátott ablakokat és így tovább. Persze sok helyen hallhatjuk, hogy a fa nyílászárókkal járunk a legjobban, ez nem feltétlenül igaz, hiszen a műanyagok felhasználása az utóbbi években a gyártástechnológiák fejlődésével sokkalta szélesebb körű felhasználhatóságot tettek lehetővé, ami számos tényezőben megnyilvánul.

A nyílászáróknál, tehát az ablakoknál és ajtóknál felhasznált műanyagok nem összekeverendőek a mindenki által ismert törékeny, gyenge műanyaggal, amiből sok használati tárgyunk is készül. Az anyag szilárdsága és törésállósága elsődleges szempont egy nyílászáró esetében, pontosan ugyan úgy, ahogy a hőtartó képesség, hiszen ezeknek az elemeknek komoly szerepe van otthonunk szigetelését tekintve. A megfelelő nyílászáró tehát védelmet nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben, illetve nem engedi eltávozni a meleg levegőt helyiségeinkből, amikor fűtés szezon van. Ezzel rengeteget spórolhatunk a fűtésszámlán, illetve a légkondicionálót sem kell annyit használjuk. A műanyagok széleskörű felhasználhatósága rengeteget fejlődött az elmúlt években, így az UV sugárzás, a hirtelen hőmérsékletváltozás, fizikai behatások, és legfőképp a rendszeres használat már nem tesz kárt ezekben a nyílászárókban. Persze fontos, hogy műanyag nyílászáróinkat olyan helyről szerezzük be, ahonnan garantáltan megbízható termékeket kapunk!

Ha szeretne modern, megbízható és nem utolsó sorban minőségi műanyag nyílászárókat használni otthonában, akkor a legjobb helyen jár, cégünk kínálatában garantáltan megtalálja, amire szüksége van! Látogasson el honlapunkra, a www.mizsemasters.hu –ra!

A műanyag nyílászárókkal, valamint az egyéb termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk +36/30/ 743-2974 telefonszámon, illetve a mizseilajos1@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szabaduljon meg a penésztől környezetbarát módon!
Szabaduljon meg a penésztől környezetbarát módon!

Falai penészesedni kezdtek, és szeretné minél hatékonyabban eltávolítani a bosszantó foltokat? Környezetét minél inkább kímélő úton szabadulna meg a kellemetlen...

Close