Kövess minket!
  
     

Mikor lehet szükség az utólagos vízszigetelésre?

Mikor lehet szükség az utólagos vízszigetelésre?
2016, október 27.

Főként azoknál az épületeknél, ahol van pince, mélygarázs vagy alsó szint, problémát okozhat a falak vizesedése, beázása és penészesedése, ami többnyire a nem megfelelő szigetelés következtében alakul ki. Bizonyos esetekben azonban a nem megfelelő alapozás vagy tetőszigetelés is előidézheti ezt a problémát. Az utólagos vízszigetelés remek megoldásnak bizonyulhat a fent említett esetekben! És hogy mikor lehet szükségünk erre a technológiára?

  • Nem megfelelő alapozás – Sajnos gyakori probléma, hogy az építkezések alkalmával időhiány vagy költséghatékonysági szempont miatt nem szigetelik le megfelelően az alapozásnál, így a talajból könnyedén beszivároghat a víz.
  • Elavult tetőszigetelés – Az utólagos vízszigetelés szükségességének második leggyakoribb formája, mikor a tetőszerkezet rosszul, vagy egyáltalán nincs leszigetelve, így a falazat beázik felülről, és ezért utólagos megoldásra van szükség.
  • Alsó szintek nem megfelelő szigetelése – Gyakori probléma pincék és alsó szintek esetén, hogy a falak nincsenek megfelelően leszigetelve, így a talajban található vízerek könnyedén utat vághatnak maguknak a falakon át.

Bármelyik lehetőség is álljon fenn, az utólagos vízszigetelés mindegyik esetben ideális megoldást kínál!

Az utólagos vízszigetelés többféle formában is kivitelezhető, az adott probléma típusától függően. Tető szigetelése esetén egy speciális fedőréteget kell felvinni, míg a falak szigetelése történhet injektálással, vagy külső szigetelés formájában, speciális lemezek segítségével.

Cégünk sok éve foglalkozik építéssel és felújítással, így az utólagos vízszigetelésben is nagy tapasztalatra tettünk már szert. Szakértő munkatársaink gyorsan felismerik a helyzet súlyosságát, és a legoptimálisabb megoldást javasolják az aktuális problémára. Ha Önnek is vizesedik a fala, beázást észlel, vagy súlyos penészesedést, keressen minket bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.epites-felujitas.hu -ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére e-mailben az info@epites-felujitas.hu címen, vagy telefonon, a 06-70-771-47-87-es számon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
telifa-hu-16-okt
Burkoljuk fába otthonunkat!

A fának sajátos jellege, megjelenése, hangulata van. Ez lehet szép, romantikus, klasszikus avagy rusztikus. Megannyi jelzővel illethetjük, de talán nincs...

Close