Kövess minket!
  
     

Milyen előnyei vannak a generál kivitelezésnek?

Milyen előnyei vannak a generál kivitelezésnek?
2019, április 29.

Legyen szó építkezésről vagy felújításról, manapság rendkívül nehéz minden egyes feladathoz megfelelő szakembert találni, legfőképp akkor, ha az ingatlantulajdonos nem annyira jártas ebben a témában. Gyakran amiatt csúsznak az átadási időpontok, mert például a burkoláshoz vagy a villanyszereléshez heteken keresztül keresik az ügyfelek a megfelelő szakembert. Ezeket a kellemetlenségeket, és az ezzel járó stresszt könnyen el lehet kerülni, ha az ingatlantulajdonosok inkább a generál kivitelezést választják.

A generál kivitelezés esetében a megbízónak semmilyen dolga nincs a munkálatokkal, és a szervezéssel, egyedül csak a kivitelezővel tartja a kapcsolatot, aki pedig intézi az építkezéssel vagy felújítással kapcsolatos teendőket. A generál kivitelezéssel foglalkozó szakembernek az a legfőbb feladata, hogy a munkálatok zökkenőmentes megvalósuljanak, többek között gondoskodik az építőanyag beszerzéséről, a munkafolyamatok menedzselésével. Emellett pedig odafigyel arra is, hogy a minőségi követelményeknek eleget tegyenek a felújításon vagy az építkezésen dolgozók. A munkálatok végén a generál kivitelezést lebonyolító szakember garanciát vállal a megbízója felé, így a garanciális problémánál az ingatlantulajdonosnak nem kell a felelősök után kutatnia, hanem a kivitelezőt kell felkeresnie, aki gondoskodik a hiba javításáról.

A generál kivitelezéskor váratlan költségek sem merülnek fel, ugyanis fix a munkadíj és az építési anyaggal kapcsolatos kiadások is, amit még szerződésbe is foglalnak a felek még jóval a munkálatok előtt.

A generál kivitelezéssel nincs időbeli csúszás, kellemetlen pillanatok, konfliktusok. Ha Ön is szeretné megtapasztalni ennek az előnyeit építkezéssel vagy felújítással kapcsolatban, forduljon bizalommal a Mizse Masters Építőipari Kft.-hoz! A generál kivitelezés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így velünk biztosan pozitív tapasztalatokkal fog gazdagodni. További információkat weboldalunkon talál, amit a www.mizsemasters.hu címen ér el. Kérdés lépjen velünk kapcsolatba e-mailen a mizseilajos1@gmail.com címen, vagy hívjon minket telefonon a 06-30-921-6312-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
basa-falszigeteles.hu.19apr
Szüntesse meg a szivárgást utólagos vízszigeteléssel!

Egyre nagyobb felszínen tapasztal vizesedést otthonában? Nem szeretné, ha komolyabb károk keletkeznének az épületben? Utólagos vízszigeteléssel megoldhatja a problémát! Bárhol...

Close