Kövess minket!
  
     

Milyen szempontok alapján válasszunk ülőgarnitúrát?

Milyen szempontok alapján válasszunk ülőgarnitúrát?
2016, december 1.

Manapság már egyetlen háztartásból sem hiányozhat egy minőségi és komfortos ülőgarnitúra, ami nem csak a kényelmet, de a társasági élet középpontját is szolgálhatja! Sőt, nem csupán otthon, hanem közintézményekben, irodákban is presztízskérdés lehet egy ilyen korszerű berendezési elem. A modern lakberendezési irányzatok mindegyikében mérvadó a kialakítás, mely a lakás adottságaitól, a benne élők életkörülményeitől és a stílusuktól is függ!

Most azokat a legnépszerűbb bőrbútor kialakításokat gyűjtöttük össze, melyek az elkövetkező években is meghatározóak maradnak:

  • Fehér bőr ülőgarnitúra – az örök kérdés, több szempontból is bátor vállalkozás, hiszen köztudott, hogy a fehér szín milyen igényes, míg a bőrbútor felülete is eléggé érzékeny, és szakszerű ápolást igényel! Ám ezek mellett egy roppant változatos, elegáns és exkluzív dizájnelem is lehet, ha ezt a változatot választjuk!
  • Szürke ülőgarnitúra – akár bőr, akár textil változatban, a szürke tökéletes választást jelenthet, hiszen számos stílusú lakberendezésben megállja a helyét, ráadásul átmenti árnyalatának köszönhetően sem a tisztítása, sem a kötött megjelenés nem okoz nagy gondot!
  • A klasszikus barna bőr ülőgarnitúra – nem véletlen, hogy szinte minden klasszikus filmben fellelhető, és a mai lakberendezésekben is közkedvelt ez az időtlen színválasztás, mely egyszerre sugároz kifinomultságot, ízlést és luxust!
  • Színes vagy mintás ülőgarnitúrák – óvatosan kell bánni a színekkel és a mintákkal, hiszen csak akkor működnek tökéletesen, ha harmonizálnak a többi berendezési elemmel. Ha azonban megtaláljuk a tökéletes kivitelt, hosszú éveken át élvezhetjük a kényelmét és a különlegességét!

Ha valóban különleges kialakításra vágyik, érdemes egyéni elképzelések alapján elkészíttetni az ülőgarnitúrát! Ehhez azonban fontos, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást válasszuk! Cégünk minőségi és időtálló ülőgarnitúrákat kínál, akár egyéni megrendelésekre is! Látogasson el honlapunkra, a www.borulogarnitura.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat, illetve szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, telefonon a 06 30 346 28 82-es számon, akár e-mailben a leatherexpress2009@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A csempék előnyeiről bővebben
A csempék előnyeiről bővebben

Otthonunkban számos különböző burkolatot használhatunk a különböző helyiség járó felületeinek, illetve falainak lefedésére. Ezek a fától a terméskőig gyakorlatilag bármiből...

Close