Kövess minket!
  
     

Mindent a padlószőnyegről

Mindent a padlószőnyegről
2015, szeptember 2.

Ha egy helyiség padlóburkolata kapcsán már minden szempontot figyelembe vettünk és sikeresen megállapítottuk, hogy a padlószőnyeg a legoptimálisabb megoldás, még korántsem végeztünk. Lássuk csak, hogy mik a padlószőnyeg előnyei, és mire érdemes odafigyelni, ha padlószőnyeget választunk.

A padlószőnyeg meleg, jól mutat, kellemes atmoszférát varázsol, kisgyermekes családoknak is ideális választás, hiszen biztonságosabban szaladgálhatnak, játszhatnak rajta a csemeték, mint például egy csúszós és hideg kerámia járólapon vagy padlón. Egyszerre képes elnyelni a lépések hangját és tompítani minden egyéb esetleges zajt is a helyiségben, így a szoba, amelybe padlószőnyeget tettünk, csendes és nyugodt lesz mindamellett, hogy kényelmes és biztonságos is. Télen papucs nélkül is bátran járhatunk rajta, hiszen nem kell félnünk a hidegtől sem: a padlószőnyeg jelentős mértékben hozzájárul a padló hőszigeteléséhez, ezért abszolút praktikus és hatékony megoldásnak tekinthető. Minden előnye mellett természetesen a padlószőnyeg is járhat hátrányokkal, hiszen nehezebb a tisztítása, mint a parkettának vagy a járólapnak, ezért kénytelenek vagyunk gyakrabban takarítani, ám ha gondosan, minden lehetőséget megfontolva választunk, a hátrányokból is jócskán lefaraghatunk.

Hogyan válasszunk?

Járjuk alaposan körül a legfontosabb kérdéseket, mint például a szőnyeg anyaga. Ha hálószobába, nappaliba keresünk padlószőnyeget, érdemes puhább anyagból készültet választanunk, mint a gyapjú, ám irodákba, görgős székek alá, folyosókra, tehát olyan helyiségekbe, melyeket sűrűn és nagy intenzitással veszünk igénybe, érdemes strapabíróbb anyagú padlószőnyeget beszerezni. Természetesen a színre is ügyeljünk, ugyanis míg egy darabszőnyegből választhatunk merész, élénk színűt vagy mintázatút, a padlószőnyeg esetében visszafogottabban érdemes dönteni, ha ízléses összképet szeretnénk. A túlságosan sötét színek komor hangulatot áraszthatnak, az élénk árnyalatok pedig könnyen elnyomhatják a szoba egészét. Legyünk megfontoltak és óvatosak, és – hacsak nem valamiféle különleges hatást szeretnénk elérni – válasszunk semleges színű, a bútorokkal és a fal színével jól harmonizáló színű és mintázatú padlószőnyeget.

Ha jó minőségű, szép padlószőnyeget szeretne munkahelyére, otthonába, akkor válassza a Dr. Padlót! Nézzen körül bátran weboldalunkon, a www.drpadlo.hu oldalon, tekintse meg webáruházunk széles választékát! Kéréseivel, kérdéseivel keresse cégünk segítőkész munkatársait a +36 20 370 7067-es telefonszámon, illetve írjon üzenetet a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Gondtalan élet alumínium redőnyök által
Gondtalan élet alumínium redőnyök által

Gondtalan élet alumínium redőnyök által Olyan redőnyt szeretne, amely évszaktól függetlenül segítséget nyújt a hőszigetelésben? Az alumínium redőny tökéletesen megfelel...

Close