Kövess minket!
  
     

Minőségi és időtálló tetőjárdák

Minőségi és időtálló tetőjárdák
2014, augusztus 22.

Napjainkban az építőipari lehetőségek széles kínálatának és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mindenki minőségi és időtálló megoldásokat találhat otthona és környezete modernizálása, illetve felújítása során. A felújítási munkálatok elsősorban kényelmi és esztétikai igényeinket, a költséghatékony fenntartást, valamint a szabályoknak és előírásoknak megfelelő biztonsági körülmények megteremtését szolgálják. A különböző típusú ingatlanok esetében a tetőjárda több szempontból is hasznos szerkezeti elem, melynek esetében kiemelten fontos az optimális minőségi állapot fenntartása.

A tetőjárdák

Az épületetek tetőszerkezetén való biztonságos közlekedést a tetőjárda szolgálja, amely különböző szempontok szerint hasznos funkcionális építészeti elem:

  • A kéményseprők felelősségteljes munkájának elsődleges célja, hogy biztonságosan működtethető kéményekkel és szellőzéssel rendelkező épületeket teremtsen. Ahhoz, hogy precízen végezhessék a szakemberek feladataikat, biztosítani kell az optimális és biztonságos közlekedési lehetőségeket és utakat a tetőkön, melyeknek köszönhetően könnyedén hozzáférhetnek a munkaterületekhez.
  • Biztonsági funkciókat látnak el a tetőjárdák, hiszen segítségükkel jól használható menekülő utak alakíthatóak ki.

Amennyiben a tetőjárdák minősége már nem felel meg az előírásoknak, például egy esetleges tűzesetet követően, kiemelkedően fontos a felújításuk és modernizálásuk, amelyhez minden esetben kérjük szakemberek profi szolgáltatásait.

Válassza a profikat!

A Soki Plusz Kft. szakemberei sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött vállalják minőségi és időtálló tetőjárdák kivitelezését az igényeknek, illetve a biztonsági előírásoknak megfelelően. Szakszerű megoldással biztosíthatja a kéményseprők biztonságos munkavégzési lehetőségeit, valamint tűzvédelmi lehetőségeket teremthet minden környezetben. Tetőjárdák építésével kapcsolatos információkért látogasson el a www.kemeny.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 0630/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
parkanydiszkont.com
A gazdaságosan fenntartható otthon tervezése: Korszerű nyílászárók és ablakpárkányok

A kényelmes és dekoratív otthon megteremtése mindenkinek természetes vágya, melynek elengedhetetlen velejárója az ingatlan felújítása, igényeinkhez alakítása, modernizálása. Emellett napjainkban...

Close