Kövess minket!
  
     

Minőségi műanyag kül- és beltéri ablakpárkányok

Minőségi műanyag kül- és beltéri ablakpárkányok
2014, november 13.

Az otthonteremtés során számtalan esztétikai és funkcionális lehetőség közül válogathatunk, hiszen a mai, korszerű piaci kínálatban mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek és igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat. Azonban ahhoz, hogy egységes és harmonikus összképet alakítsunk ki kül- és beltéren egyaránt, elengedhetetlen, hogy a legapróbb részletek is tudatosan megválogatott, kiváló minőségű elemek legyenek. Az épületek egyes részleteire és alkotóira érdemes kellő figyelmet fordítani, melyek között a kül- és beltéri ablakpárkányok kiemelten fontos szerepet töltenek be, hiszen egyszerre védik és díszítik otthonunkat.

A műanyag ablakpárkányok

A kül- és beltéri ablakpárkányok funkciójukat tekintve jelentősen különböznek egymástól, mivel a beltéri elemek elsősorban a dekoratív összhatásért felelnek, míg a kültéri párkányok feladata a vízelvezetés, azonban a műanyag ablakpárkányok mindkét esetben kiváló választást kínálnak az ingatlantulajdonosok számára.

A műanyag ablakpárkányok tulajdonságai és előnyei:

  • A masszív szerkezeti kialakításnak köszönhetően hosszú távon is tartós megoldást kínálnak kül- és beltéri alkalmazásban egyaránt, például nem deformálódnak, karcolódnak.
  • Az időjárási viszontagságokkal szemben maximálisan ellenállnak a műanyag párkányok, például csapadék, hőmérsékletváltozás, vagy erős napsugárzás.
  • Könnyen szerelhető és tisztántartható elemek.
  • Számtalan különféle színvariációban elérhetőek, melynek köszönhetően harmonikusan illeszkednek környezetükbe.
  • Egyéb tulajdonságok és előnyök.

Otthona tökéletes összhatásáért ügyeljen a részletekre és válasszon minőségi műanyag ablakpárkányokat, melyek hosszú távon is jól megtérülő befektetésnek bizonyulnak kül- és beltéren egyaránt.

Válassza a minőséget!

A Bálint Barkács Webáruház minőségi műanyag ablakpárkányokat kínál széles választékban kül- és beltéri változatban egyaránt, továbbá termékeink között különféle konstrukciók megtalálhatóak, melyek segítségével dekoratív és funkcionális környezetet alakíthat ki.  Gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.balintbarkacs.unas.hu weboldalra és válogasson kedvére, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0629/ 360 340-es telefonszámon, valamint az info@balintbarkacs.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
LEIER kerámia kémények

Amikor szükségessé válik a kéményépítés, érdemes körültekintően megvizsgálni a mai széles piaci kínálat lehetőségeit és az igényeinkhez mérten kiválasztani a...

Close