Kövess minket!
  
     

Modern otthonok: Ablakcsere

Modern otthonok: Ablakcsere
2015, május 11.

Mindenkinek van elképzelése a kényelmes és esztétikus otthonról, amely minden igényt kiszolgálva biztos családi fészket biztosít, azonban az otthonteremtésnek számos módja van napjainkban, melyek esetében általában szükséges a lakásfelújítás és modernizálás. Az ingatlan felújítási munkálatok igen sokfélék lehetnek azonban a nyílászárók cseréje az egyik legindokoltabb és szükségesebb munkafolyamat.

Az ablakcsere előnyei

A régi lakások és házak esetében az előző tulajdonosoknak még nem álltak rendelkezésükre olyan modern technológiai lehetőségek és minőségi, időtálló, valamint gazdaságos nyílászárók, mint jelenünkben. A mai modern műanyag ablakok cseréje hosszú távú és sokoldalú megoldást kínál a lakásfelújítás és modernizálás előtt álló tulajdonosok számára:

  • Esztétikus, korszerű megjelenés, a mai ízlésvilágnak megfelelően.
  • Időtálló tartós megoldás, amely nem igényel folyamatos karbantartást és kezelést.
  • Könnyedén tisztántartható és fertőtleníthető.
  • Remekül szigetelő rendszerek a műanyag nyílászárók, melynek köszönhetően a környezeti és időjárási tényezők miatt nem következik be minőségromlás otthonunkban, például beázás.
  • A remek szigetelő képességnek köszönhetően hatékonyan csökkenthetjük fűtési költségeinket, amely a mai egyre növekvő közüzemi kiadások mellett óriási előnyt jelent a lakók számára.
  • A műanyag ablakok kiváló hangszigetelő megoldások is, amely forgalmas és zajos helyen élők számára különösen fontos szempont lehet.
  • Az ablakcsere hosszú távú befektetés, mivel minőségi anyagokból, modern technológiai eljárással készülnek az új nyílászárók, így az egyszeri befektetés hamar megtérül.

A modern és gazdaságosan működtethető otthon alapvető feltétele a minőségi nyílászárók beépítése és az ablakcsere!

Válassza a profikat!

A Tamás-Ablak Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerén belül vállal ablakcserét az igényeknek megfelelően, hogy Önnek is gazdaságosan működtethető, egészséges és modern otthona lehessen.  Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.tamasablak.hu weboldalon, valamint forduljon hozzánk bizalommal a 0670/ 343 31 88-as és a 0646/ 753-671-es telefonszámon, valamint az info@tamasablak.hu e-mail címen, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
You can always find a door to suit your property
Idejétmúlt bejárati ajtóból modern dizájn!

Úgy véli bejárati ajtója olyan régi, és elavult hogy már nem biztonságos? Elérkezettnek látja az időt a cserére? Lakása bejárata...

Close