Kövess minket!
  
     

Műanyag ablakpárkányok beltérre

Műanyag ablakpárkányok beltérre
2014, május 26.

Az esztétikus és kényelmes otthon mindenkinek teljesen természetes igénye, amely napjainkban korszerű és környezetbarát megoldásokkal egészül ki, ezáltal, aki csak teheti és alkalma adódik, lakásfelújításba fog. Otthonunk felújítási munkálatai igen körülményesek és hosszadalmasak lehetnek, hiszen a mindennapi tevékenységek mellett megterhelő lehet a számos munkafolyamat, azonban az előrelátó tervezéssel és beszerzéssel, megbízásokkal megkönnyíthetjük dolgunkat, valamint nem csupán a nagyobb teendőkre koncentrálhatunk, hiszen ahogy a közmondás is tartja „Az ördög a részletekben lakozik!”.

Műanyag beltéri ablakpárkányok előnyei

A lakásfelújítások során sok minden múlhat az apróságok kiválasztásán és minőségi beépítésén, melyek között szerepelhetnek a beltéri ablakpárkányok is. Az ablakpárkányok kiválasztása a megfelelő körültekintést igényli, hiszen a kül- és beltéri elemek között mind funkcióban, mind esztétikailag lényeges különbségek vannak. A kültéri párkányok elsődlegesen vízelvezetési, hőszigetelési szerepet látnak el, amely a beltéri változatoknál nem szempont, valamint az anyagválasztás sem elhanyagolható. Napjainkban számos pozitív tulajdonságot párosítanak a műanyag nyílászárókhoz, melyeknek igen esztétikus kiegészítő elemei lehetnek a műanyag beltéri ablakpárkányok is, mivel a beltéri párkányok, vagy más néven könyöklők otthonunkban elsősorban lakberendezési és belsőépítészeti dekoratív elemként funkcionálnak. A különböző megjelenési igényeknek megfelelően megannyi színváltozatban elérhetőek, így akár helyiségenként is az enteriőr hangulatához és színvilágához igazíthatóak. A műanyag beltéri ablakpárkányok időtálló darabok, melyek ellenállnak az erős napsugárzásnak és UV-sugárzásnak, valamint könnyedén tisztíthatóak speciális vegyszerek alkalmazása nélkül is. Lakásfelújítások során igazítsuk az apró részleteket is az egyes lakóterek hangulatához és otthonunk igazán dekoratív, harmonikus környezetté válhat a család minden tagja számára.

Válassza a minőséget!

A Párkánydiszkont Webáruház széles árukínálatával és minden ízlést kiszolgáló, dekoratív termékeivel minden lakásfelújítás előtt álló tulajdonos számára esztétikus kül- és beltéri megoldásokat kínál. Tekintse meg a www.parkanydiszkont.com weboldalunkat és válogasson ízlésének és funkcionális elvárásainak megfelelően, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal a 0620/ 366-6151-es és a 0629/ 370-418-as ügyfélszolgálati telefonszámokon hétfőtől péntekig 08.00-16.30-ig, valamint az info@redonydiszkont.hu e-mail címen és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
balintbarkacs.unas.hu
Újítsa fel konyháját a Bálint Barkáccsal!

Konyhabútorain már meglátszik az idő? Nem úgy működnek a fiókok és az ajtók, ahogy régen? Esetleg letörtek a fogantyúk, vagy...

Close