Kövess minket!
  
     

Nincs pénz az energiatakarékos otthon kiépítéséhez? Van megoldás!

Nincs pénz az energiatakarékos otthon kiépítéséhez? Van megoldás!
2016, augusztus 23.

Sok háztartásban az egyik legnagyobb gondot a fűtésszámla okozza. Márpedig a téli hidegben nem lehet spórolni a fűtéssel, vagy ha meg is próbálja, rengeteg kényelmetlenséggel jár, nem csupán a komfortérzet, hanem az ingatlan állapota tekintetében is. Szeretné, ha nem kellene többet idegeskedni a fűtésszámla miatt? Váltson hőszivattyúra!

A hőszivattyú egy energiatakarékos, alternatív fűtéstechnika, mely egyszerre fűtő és hűtő berendezés, nyáron a hideget, télen a meleget biztosítja, emellett meleg víz előállítására is alkalmas. A hőszivattyú napenergia és minimális villamos energia felhasználásával működik, rendkívül gazdaságos és biztonságos berendezés.

Nagyon sokan szeretnének környezettudatosabb életmódra váltani, és energiatakarékosabb háztartást kialakítani, ám nem tudják fizetni az átalakítás költségeit. Hiába hozza vissza az árát többszörösen is az alternatív fűtés kialakítása, nem mindenki rendelkezik a szükséges kezdeti tőkével.

Amennyiben csak anyagi akadálya van annak, hogy hőszivattyúra váltson, mi megoldottuk a problémáját! Cégünk kamatmentes részletre ajánlja fel hőszivattyús rendszer kiépítését, kötelező önerő befizetése nélkül! Új alternatív fűtését havonta, részletekben tudja kifizetni, teljesen kamatmentesen. A részletfizetés 48 hónap, azaz 4 év lejárta után ér véget, ezután pedig Ön gyakorlatilag ingyen termel áramot. Nem kell éveket várnia, míg összegyűlik a pénz energiatakarékos rendszer kiépítésére, felejtse el a magas fűtésszámlákat, váltson hőszivattyúra most! Gondoljon a jövőjére, fektessen megújuló energiaforrásokba!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és együtt kialakítjuk az Önnek optimális részletfizetési konstrukciót! Látogasson el honlapunkra, a www.rifeng-hoszivattyu.hu oldalra, és ismerkedjen meg az általunk kínált megoldás részleteivel! Forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 268-9757-es telefonszámon, illetve a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
lakásfelújítás
Lakásdekorációs kisokos: Az év trendszínei

Sokaknak ismerős lehet a szituáció, mikor szembesülünk a ténnyel, hogy otthonunk falai bizony már nem azok az esztétikus, otthon melegét...

Close