Kövess minket!
  
     

Otthonunk színvonalas és minőségi felújítása

Otthonunk színvonalas és minőségi felújítása
2016, április 1.

Teljes körű felújítást tervez otthona körül, és az árnyékoláshoz kapcsolódó valamennyi termék beszerzése is a fontos lépések között szerepel? Praktikus és gyors megoldás, ha ugyanattól a szolgáltatótól igényli a párkányt, a redőnyt vagy a reluxát, a szúnyoghálókat, és minden más fontos terméket, ügyelve a kiváló minőségre.

Ahhoz, hogy házunk komfortos, energiatakarékos legyen, nélkülözhetetlen a nyílászárók és az árnyékolók tökéletessége. Napjainkban a leginkább időtálló, esztétikus megvalósítást a műanyagból készült termékek teszik lehetővé. Ablakot meglehetősen ritkán láthatunk párkány nélkül. Különféle típusai ismertek, de leggyakrabban a műanyag ablakpárkányt választják, mivel több szempontból előnyösek:

  • Védik a vizesedéstől a falat
  • Tárolást tesznek lehetővé
  • Esztétikailag javítanak a külsőn és belsőn
  • Nem sárgulnak a Nap hatására sem
  • Erősek és stabilak

A tavasz eljövetelével, és az egyre melegebb idő közeledtével gyakorivá válik a repülő rovarok megjelenése. Sokak körében igazán nagy gondot okozhatnak, főként, ha kisgyermekes családoknál. A kellemetlenségek kiküszöbölése érdekében célszerű szúnyoghálókat felszerelni a nyílászárókra. Többféle kialakítással szerezhetjük be ezeket, érdemes a helyiségekhez mérten a leghatékonyabb mellett dönteni, erkélyajtóknál pedig mindenképp szúnyoghálós ajtót alkalmazni. Az árnyékolástechnika rendkívül széles kínálata lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű, jellegű nyílászáróra kedvünk szerint válogassunk a reluxák és redőnyök választékából. Amennyiben otthonunk felújítása előtt állunk, kitűnő megoldásul szolgál olyan kivitelezőtől igényelni a szükséges termékeket, ahol mindent egy helyen találhatunk.

Fény Őr Kft. árnyékolástechnikai webáruházunkban bármire van szüksége, nálunk megrendelheti. Műanyag ablakpárkányokat, szúnyoghálókat, redőnyöket, reluxákat is igényelhet tőlünk, a legmagasabb színvonalon. A www.redonydiszkont.hu oldalunkon árainkról, a szállításról, és az egyéb tudnivalókról részletesen olvashat.

Gondoljon az árnyékolástechnika apró részleteire, és a nyílászárók területén minden tényezőre! Alakítsa otthonát úgy csodaszéppé, hogy semmi ne hiányozzon! Elérhetőségeinken szívesen válaszolunk kérdéseire. E-mail címünk az info@redonydiszkont.hu, telefonszámunk pedig a 06-20-3666151!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
must.co.hu
Legyen mediterrán hangulatú konyha tulajdonosa!

Konyhája kialakításán gondolkodik, és a mediterrán hangulatú konyha áll szívéhez a legközelebb? Ezt a stílust választva rendkívül szép és stílusos...

Close