Kövess minket!
  
     

Panellakások átalakítása a gyémánttechnológia a segítségével

Panellakások átalakítása a gyémánttechnológia a segítségével
2014, szeptember 11.

Hazánkban a panellakások építése több évtizeddel ezelőtt zajlott, melynek következtében az ingatlanok napjainkra jelentősen vesztettek állapotukból. Az akkori építkezési és felhasználási igények jelentősen különböznek a mai korszerű elvárásoktól, amely elsősorban a helyiségek beosztásában, a szűkös kialakításokban mutatkozik meg. A modern technológiai megoldások és a folyamatosan fejlődő lehetőségek számos költséghatékony és praktikus végeredményt biztosítanak a panellakás tulajdonosok számára, hogy komfortosabbá és élhetőbbé tegyék környezetüket.

Panellakás átalakítás

A gyémánttechnológiás falvágás és betonfúrás lehetősége számos lakásfelújítási, átalakítási munkálatban innovatív segítséget nyújthat a panellakás tulajdonosok számára, hogy lakhatóbbá és kényelmesebbé tehessék otthonukat, valamint számos esztétikai és épületgépészeti variáció is kivitelezhető ezzel a módszerrel.

Gyémánttechnológiával történő átalakítások panellakásokban:

  • Helyiségek összenyitása, pl.: étkező kialakítása, amerikai konyha kialakítása
  • Új nyílások vágása, meglévőek bővítése
  • Szellőzőrendszer, légkondicionáló rendszer kialakításához szükséges munkálatok
  • Boltívek, díszvágások kialakítása
  • Elektromos és egyéb vezetékek, csövek számára kialakított vágások

A gyémánttechnológiával történő betonfúrás és vágás óriási előnye panellakások esetében, hogy a folyamatok minimális zajjal és porral járnak csupán, valamint nem veszélyeztetik az épületszerkezet stabilitását, továbbá a munkálatok kiváló méretpontossággal végezhetőek el, melynek köszönhetően otthona maximálisan olyan lehet, amilyet megálmodott.

Bízzon a profikban!

A Diamondpower változatos szolgáltatási körével gyémánttechnológiás betonfúrással és betonvágással panellakások átalakításában is áll az Ön rendelkezésére, hogy otthona olyan komfortossá és esztétikussá váljon, amilyet elképzelt. Részletes tájékoztatásért látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
projektbutor.hu
Egyedi és minőségi wellness bútorok: Napozóágyak és napozószékek

Az egészségtudatos életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres, aktív testmozgás manapság óriási szerepet és figyelmet kap, hiszen korunk civilizációs...

Close