Kövess minket!
  
     

Parketta felújításra van szüksége?

Parketta felújításra van szüksége?
2017, január 11.

A parketta talán az egyik legelterjedtebb padlóburkolat hazánkban, amely az elmúlt évszázadban kezdte meg hódító útját, és napjainkban gyakorlatilag nincs olyan lakás vagy ház, ahol ne találkozhatnánk ezzel a burkolási formával. Persze pont ez az átka is ennek, hiszen sok lakásban a 30-40-50 éves parketták sem számítanak kirívóan öregnek, és bármennyire is tartósak, egy idő után rájuk fér a felújítás, vagy éppen egy komplett újrarakás. Persze az évek során számos új típusú és stílusú parketta jelent meg, ez is egy jó ok lehet a parketta felújításra.

De mikor érdemes úgy döntenünk, hogy egy új parkettát rakatunk le otthonunkban, irodánkban vagy üzletünkben? Ha már minden lépést, melyet a parkettán teszünk meg, a klasszikus nyikorgó hang követi, akkor már lehet, hogy időszerű a felújítás. Továbbá a nem jól illeszkedő darabok miatt kialakult repedések, hézagok is igencsak indokolttá teszik ezt a lépést. Persze, ha nem ilyen súlyos a baj, akkor is benne van, hogy valami még sincs rendben parkettánkkal. Egy idő után a parkettán lévő lakkozás felülete megkopik, ezáltal a fa felülete szabaddá válik, ha ez megtörtént, könnyedén elkezdődhet magának az anyagnak a kopása, aminek következtében szálkássá is válhat a felület. Itt már mindenképp indokolt a parketta csiszolása, hiszen csak így orvosolható ez a probléma, mindezt követően persze érdemes teljesen újralakkozni a padlózatot.

Ha szeretné profi szakemberekre bízni parkettája felújítását, akkor ne keressen tovább, hiszen cégünk szakemberei készséggel állnak rendelkezésére! Amennyiben ránk bízza a munkát, garantáltan mindennel elégedett lesz! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.vt-kontakt.eu -ra!

Ha kérdései merülnének fel a parketta felújítással, valamint termékeinkkel vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a vtkontakt98@gmail.com e-mail címen, illetve a +36-30/9483485 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben
A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben

Az, hogy mennyire érezzük magunkat komfortosan otthonunkban, számos dolgon múlhat, gondolva itt a berendezésekre, a helyiségek kialakítására, és ezt sokan...

Close