Kövess minket!
  
     

Praktikus és esztétikus egyedi bútorok: Beépített szekrények

Praktikus és esztétikus egyedi bútorok: Beépített szekrények
2014, december 11.

Az álomotthon képe mindenkinek más és más, melynek következtében a lakberendezési lehetőségek tárháza is széles skálán mozog, hogy minden tulajdonos ízlésének és kényelmi igényeinek megfelelően válogathasson a különböző stílusos és komfortos bútordarabok között. A bútorok és berendezési tárgyak kiválasztása mindenki számára komoly kihívást jelent a lakás optimális kihasználásának szempontjából, hiszen a hasznos terek növelhetőek egy-egy praktikus bútorelem segítségével.

Egyedi beépített szekrények

Otthonunk adottságait bizonyos keretek között módunkban áll az igényeinknek megfelelően alakítani, azonban sok esetben megkönnyítik a dolgunkat az egyedi igények szerint készült minőségi berendezési tárgyak és bútorok. A tömeggyártás sajátossága, hogy adott méretek és konstrukciók szerint fix bútorelemeket kínál, melyek sajnos sok esetben nem megfelelőek helykihasználás szempontjából. Az egyedi bútorok igazán sokoldalú és praktikus típusai a beépített szekrények, melyek számtalan változatban készülhetnek, így minden kreatív elképzelés megvalósítható a lehető legjobb térkihasználás érdekében.

  • Az egyedi beépített szekrények óriási pakolófelületet biztosítanak a lakás bármely pontján.
  • A méretek és a kialakítás tökéletesen a helyi adottságokhoz igazítható, így a relatív kisméretű lakásokban is nagy felületű szekrény valósítható meg, anélkül, hogy a hasznos térből foglalnánk el helyet.
  • A beépített szekrények kialakítása, stílusa maximálisan a lakás és a berendezések stílusához igazítható, így maximálisan harmonikus enteriőr jön létre.
  • A beépített szekrények további helytakarékos lehetőségeket rejtenek magukban a tolóajtós megoldásokkal.
  • Számos egyéb előny.

A modern és egyedi igények szerint kialakított beépített szekrények hosszú távon szolgálják a különböző igényeket, legyen szó a funkcionalitásról vagy az esztétikai értékekről, ezért érdemes profi segítséget igénybe venni egészen a tervezőfolyamatoktól kezdve a kivitelezésig.

Válassza a minőséget!

Az In-Pulse Design Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerrel áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére. Ingyenes tanácsadással, felméréssel és minőségi egyedi bútorkészítéssel teljes körű segítséget nyújtunk, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott! Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.inpulse.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/443-9777-es telefonszámon, és az info@inpulse.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
akciosablak.hu
Vigyen fényt otthonába: Minőségi tetőtéri ablakok

Az otthon kialakítása során alapvető szempont mindenki számára, hogy a rendelkezésre álló teret a lehető leghatékonyabban használjuk ki, melyhez kiváló...

Close