Kövess minket!
  
     

Praktikus és modern bútorszövet

Praktikus és modern bútorszövet
2015, november 30.

Bizonyára Ön is eljátszott már a gondolattal, hogy világos színű bútorszövetet válasszon otthona kiegészítőjeként. Azonban sokan ódzkodnak ezt a perspektívát választani. Az ok egy elavult tényen alapszik, amely értelmében a világos bútorszövetek tisztítása nehézkes és hosszas procedúra, gyakran lehetetlen. Azonban a modern technikának és korszerűsített alapanyagoknak köszönhetően létezik megoldás: Aqua Clean bútorszövet.

Az Aqua Clean bútorszövet titka abban rejlik, hogy egy különleges technika segítségével, minden egyes szövetszálat bevonnak egy láthatatlan anyaggal, amely nem engedi a különböző szennyeződések felszívódását. Ezáltal a bútorszövet könnyen tisztíthatóvá válik, csupán egy kis víz segítségével bármilyen folt és szennyeződés eltűntethető.

Azonban, mint minden eljárásnak, az Aqua Clean bútorszövetnek is vannak kritériumai:

  • Kerüljük a mosógép általi tisztítást, ugyanis az könnyen károsíthatja a szövetet. Ha mégis amellett döntenénk, kizárólag alacsony hőfokon, kímélő programmal és semleges mosószerrel tegyük.
  • A bútorszövetet ne tegyük ki közvetlen, erős napfénynek.
  • Tisztítást követően ne csavarjuk ki, mert kárt tehetünk a szövetszálakban.
  • Száradás után finom sörtéjű kefével átdolgozhatjuk az anyagot.
  • Vasalásnál maximum 110°C-on, az anyag hátoldalát simítsuk.
  • Oldószeres szennyeződések esetében a vízzel való tisztítás nem alkalmazható.

Mindezeken túl természetesen az éles tárgyak károsíthatják a szövetek felületét. Az Aqua Clean bútorszövet időt állóbb társainál, egyszerű tisztításának köszönhetően tovább őrzi meg eredeti szépségét.

Cégünk egy olyan egyedülálló megoldást nyújt a bútorszövet tisztítás terén, mely nem csak az otthonok kárpitjaira, de akár irodai alkalmazásra is tökéletesen alkalmas. Ha Ön is szeretné az egyszerű és hosszantartó megoldást választani, látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu oldalra, és tekintse meg Aqua Clean bútorszöveteinket! Kérdés esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, telefonon a 06-70/566-7374-es számon vagy e-mailben az info@argokarpit.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
A modern otthon különlegessége: a lábazati kő

Korunk modern lakberendezési és belsőépítészeti területén nincsenek határvonalak. A falak leomoltak, és minden, ami valaha elképzelhetetlennek tűnt, mára valósággá avanzsált....

Close