Kövess minket!
  
     

Szabaduljon meg a penésztől környezetbarát módon!

Szabaduljon meg a penésztől környezetbarát módon!
2017, május 3.

Falai penészesedni kezdtek, és szeretné minél hatékonyabban eltávolítani a bosszantó foltokat? Környezetét minél inkább kímélő úton szabadulna meg a kellemetlen jelenségtől? Napjainkban már egyszerűen hozzájuthat klórmentes termékhez, mellyel tökéletesen megoldhatja a penészes fal kezelését.

A falpenészesedés oka többnyire az adott épület falainak alacsony hőmérséklete és a ritka szellőztetés. Gyakran nem adottak a megfelelő külső tényezők, de előfordul az is, hogy nem fektetünk kellő hangsúlyt a levegő minőségére, falaink állapotának megőrzésére. Amikor már fennáll a falpenészesedés problémája, fontos minél hamarabb megbízható eszközhöz nyúlnunk, ami segítséget nyújt számunkra a penészes fal kezelésében. Rengeteg termék közül válogathatunk, ám nem biztos, hogy örömmel vesszük kezünkbe a különféle anyagokat.

A technika korszerűsége lehetővé teszi számunkra, hogy klórmentes penészeltávolítóval végezzük el feladatunkat, így környezetbarát módon, egyszerűen, külső és belső területeken is nagyszerű eredményt érhetünk el a penészes fal kezelésében. A klórtartalmú termékekkel ellentétben tartósabb hatást várhatunk, különösen, ha a penészeltávolítást követően egy újabb réteget felhordunk a szerből és fent hagyjuk a kezelt felületen, illetve környékén.

Gyorsan és kedvező áron juthat hozzá a klórmentes penészeltávolítóhoz, ha felkeresi cégünket, az EURÓ-HIGIÉNIA Kft.-t, hiszen egyedülálló termékek széles kínálatával várjuk webáruházunkban. Segítséget nyújtunk a falpenészesedést illetően, valamint más hasonló, kellemetlen témákban is szívesen adunk tanácsot. Tekintse meg penészeltávolító szereinket, és szerezzen bővebb információt a témával kapcsolatban internetes oldalunkon, a www.euro-higienia.hu webcímen!

Tegyen hatékonyan a falpenészesedés ellen, alkalmazza Ön is klórmentes termékünket, mellyel tartós hatást érhet el! Penészes fal kezelését érintő kérdéseivel és egyéb észrevételeivel keressen minket bátran telefonon, a 06-1-383-8367–es számon, vagy írjon nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A lapostető szigetelése – Tavasszal itt a lehetőség, éljen vele!
A lapostető szigetelése – Tavasszal itt a lehetőség, éljen vele!

Az 1960-as években sok lapos tetejű ház épült, aminek nevében is benne van, hogy tetőszerkezettel nem rendelkezik, ennek megoldására találták...

Close