Kövess minket!
  
     

Szerelt kémények

Szerelt kémények
2014, június 19.

A korszerű és kényelmes családi otthon megteremtése során különböző modern és kreatív megoldásokkal élhetünk, melyekhez a megfelelő szakemberek segítségével praktikus és gazdaságos lehetőségeink nyílnak. A házfelújítások során gyakran elfordul, hogy tüzelőberendezést szeretnénk beépíteni és üzembe helyezni, azonban a meglévő füstelvezető rendszer alkalmatlan ennek a kivitelezéséhez, valamint a meglévő kémény felújítása vagy kibővítése nem megoldható valamilyen oknál fogva, ezért szükségessé válik egy szerelt kémény, amely hatékony megoldást nyújt a problémával szemben.

A szerelt kémények kivitelezése

A szerelt kémények szerkezetét duplafalú egymásba illesztett fémcsövek alkotják, melyek elemeit összeillesztve ugyanolyan hatékonyan használhatóak egy családi ház, vagy több szintes tömbház esetén. A kémény belsejében béléscső helyezkedik el, melyet hőszigetelő anyag és egy fémborítás vesz körül, valamint a masszivitást és tartást, az időjárási tényezőkkel szembeni védelmet egy merev külső fémborítás biztosítja. Kialakítás során a kéményt leggyakrabban az épület külső részén a falhoz vagy a födémhez rögzítik, azonban ha esztétikai okokból szeretnénk elfedni a látványt, akár körbe is falazhatjuk vagy egyéb dekoratív megoldásokat is alkalmazhatunk. A szerelt kémények kivitelezése során elengedhetetlen az elsődleges helyszíni felmérés, mivel ez alapján kezdődhet meg a kémény legyártása, valamint minden esetben fel kell mérni, hogy a megoldás nem ütközik-e szabályba. A kéménytípus óriási előnye a falazott kéményekkel szemben, hogy bármilyen üzemelésű tüzelőberendezés esetén biztonságosan használható, valamint kivitelezése sokkal gyorsabb, költséghatékonyabb.

Válassza a profikat!

Cégünk változatos és sokoldalú szolgáltatási körrel áll minden meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére, hogy zavartalanul és biztonságosan működő rendszerek lássák el országszerte a feladatukat. Szakembereink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden szükséget kielégítő módon vállalják a szerelt kéményekkel kapcsolatos munkálatok kifogástalan elvégzését a helyszíni felméréstől a kivitelezésig, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.kemeny.hu weboldalunkat, valamint egyéb információkért keressen minket bizalommal a 06-30/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
infraszaunaepites.com
Tervezze be otthonába a luxust!

Természetes, hogy lakásfelújítás során igyekszünk minden apró részletet elképzeléseinknek és igényeinknek megfelelőn alakítani. Az építkezés folyamatai azonban többnyire kimerülnek az...

Close