Kövess minket!
  
     

Szeretne függetlenedni a szolgáltatóktól?

Szeretne függetlenedni a szolgáltatóktól?
2017, február 22.

Manapság számos megoldás közül válogathatunk, ha otthonunk fűtéséről van szó, gondolva itt akár azokra az egész évben használatos megoldásokra is, amik a vízmelegítésért is felelősek. Viszont kevés olyan rendszer van, ami lehetővé teszi számunkra azt, hogy teljesen függetlenedjünk a gáz, illetve távhő szolgáltatóktól. Mindez sokáig csak álom volt, hiszen erre nagyon kevés olyan élhető alternatíva volt, ami különösebb lemondás és kompromisszum nélkül garantálta, hogy havonta egyel kevesebb sárga csekket dobjon be a postás. Persze a technológia fejlődésével megjelentek olyan megoldások, melyekkel nem csak, hogy függetlenedhetünk, de nagyban csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat, mindemellett pedig egyáltalán nem kell minőségromlástól tartanunk, ami a fűtést és a meleg vizet illeti.

A hőszivattyúknak köszönhetően elfelejthetjük a központi fűtést és a cirkót is, hiszen ez a megoldás a gázok/folyadékok halmazállapot változása során generált hőt használja fel ahhoz, hogy meleget juttasson otthonunk minden pontjába, mindehhez semmi mást nem kell üzemeltetnünk, csak egy kompresszort, ami keringeti a rendszerben a folyadékot. Az egyszerűsége adja a nagyszerűségét, hiszen minél kevésbé összetett valami, annál kevesebb esélye van a meghibásodásnak, a hőszivattyúk esetében ez hatványozottan igaz. Tehát, ha a hőszivattyúkat választjuk, biztos megoldást kaphatunk arra, hogy függetlenedjünk a távhő szolgáltatóktól!

Ha szeretne minőségi hőszivattyúkat vásárolni a szolgáltatóktól való függetlenedéshez, és profikra bízná azok beüzemelését is, akkor a legjobb helyen jár! Ha hőszivattyúra váltana, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.rifeng-hoszivattyu.hu –ra!

Ha kérdése van a hőszivattyúkkal, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 70 422 9667 telefonszámon, valamint a speter.rifeng@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A generál kivitelezésről bővebben
A generál kivitelezésről bővebben

Vannak helyzetek, amikor nem szeretnénk már kész épületbe beköltözni, hanem egy olyan házra vágyunk, ami az utolsó négyzetcentiméterig a mi...

Close