Kövess minket!
  
     

Szőnyeg és padló trendek 2017-ben

Szőnyeg és padló trendek 2017-ben
2017, január 31.

Az elmúlt évek során a szőnyegek újra elkezdtek bekerülni a köztudatba, idén pedig fénykorukat élhetik! Sokan ódzkodtak ettől a lakástextiltől, hiszen mindeddig a világosabb árnyalatok voltak rivaldafényben, melyek tisztán tartása nem egyszerű feladat. Idén azonban megtörik a fehér uralma, és sokkal inkább a mediterrán árnyalatok veszik át a stafétát. Ez a lakberendezési irányzat leginkább a vibráló színek szerelmeseinek kedvez, hiszen a terrakottától kezdve, egészen a mélyebb zöldeken át, a naplemente tónusai lesznek a mérvadók. Természetesen a szőnyegek világa igen szerteágazó, így a púderesebb színek kedvelőinek sem kell megijedniük, a jeges kék, a piszkos rózsaszín és a homok árnyalatok idén is nagyon hódítanak majd!

Azonban 2017 azok számára is kedvez, akik még mindig nem rajonganak a szőnyegekért, hiszen az egyre domináló természet iránti rajongásból kifolyólag idén hódítani fog a laminált padló, illetve a falak dekorálására és burkolására alkalmazható parafa. Mind a két kialakítással természetes hatást kölcsönözhetünk otthonunk megjelenésében. Míg a laminált padló azért remek választás, mert önmagában is tökéletes padlóburkolat és könnyedén tisztántartható, ugyanakkor bármilyen szőnyeggel kiegészíthető, addig a parafa kreatív megoldásokat kínál a falra rögzítésben és dekorálásban.

Tehát mint láthatjuk, 2017 mindenkinek kedvez valamilyen szinten, ha az éppen aktuális lakberendezési trendeket szeretnénk követni. Érdemes azonban a minimalista vonalon mozogva összeállítani egy-egy helyiség kialakítását, hiszen a mediterrán színek önmagukban is igen impozánsak, nem érdemes őket túlzásba vinni. Egy terrakottára festett falat tompíthatunk világosabb árnyalatú szőnyegekkel, és ugyanez megfordítva is igaz, a világosabb falfestést felpezsdíthetjük egy vibráló színű szőnyeggel!

Találja meg Ön is az ideális szőnyeget vagy laminált padlót kínálatunkban, a www.drpadlo.hu-n! Minőségi ajánlatokkal és naprakész kialakításokkal várjuk, kihagyhatatlan árakon! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +3620/370-7067-es számon, akár e-mailben a webaruhaz@drpadlo.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
K-V-Gyoengyoes-006
Házátalakítás 2017-ben? Igen!

Egy lakás vagy ház felújítás, illetve átalakítása sosem egyszerű feladat. Megterhelő lehet mind anyagilag, mind türelmileg. Ahhoz, hogy egy átalakítás...

Close