Kövess minket!
  
     

Térkövek: Az udvar új ruhája

Térkövek: Az udvar új ruhája
2017, július 28.

Az udvar, a kert sokféle módon elnyerheti végső kinézetét, hiszen sokféle burkolatot választhatunk rá. A legelterjedtebb az egyszerű füvesítés és nincs is szebb a zöldellő pázsitnál, ami smaragdzöld színével nagyon jól mutat. De vannak még ezen kívül egyéb megoldások is, amiket érdemes megfontolni. Ilyen a térkövezés is.

A térkövezést nem csak a közterületeken lehet alkalmazni, de akár udvarok, kocsibejárók burkolására vagy az egybefüggő, zöld pázsit felületének megtörésére is, kerti utak kiépítésére. A térköveknek számos előnyük van. Azon kívül, hogy változatos megjelenéssel bírnak, és igen jól mutatnak, nem csupán a látványért érdemes őket választani. Lássuk hát mik a térkövek előnyei!

Nincs még egy olyan burkolat, amivel annyit lehetne variálni, mint a térkövekkel. A beton a nyomába sem érhet. Annyi színben, árnyalatban és formában kapható, hogy csak a fantázia szabhat határt a felhasználásának. Ennek köszönhetően pedig igazán egyedi megoldások születhetnek, ezért nem lehet még egy ugyanolyan térkövezést felfedezni máshol, ha a miénket kellő odafigyeléssel csináljuk.

Habár igaz, hogy a térkövek lefektetése és megvásárlása sokkal drágább, mint például a beton, a mutatósságukon túl az is mellettük szól, hogy sokkal könnyebben fel lehet őket szedni és eltávolítani vagy lecserélni. Ezt akár kézzel is megtehetjük, így még környezetbarát is a térkő felhasználása. Ráadásul kaphatóak már gyeprácsos térkövek, amik egyszerre ötvözik a pázsit és a térkő előnyeit is.

A térkő tehát stílusos, környezetbarát és sokoldalú, de mi még? Ellenálló és időtálló is, hiszen a méretpontos térkövek nagyszerűen el tudják vezetni a vizet és fagyállóak is, továbbá nem csúsznak. Lerakás után azonnal terhelhető és kevesebb zajt csap rajt az autó is.

A www.kreativko.hu kínálatában garantáltan megtalálja Ön is kedvenc térkövét, ráadásul folyamatos akciók várják! Az info@kreativko.hu-n, vagy a 06209358528 telefonszámon többet megtudhat termékeinkről, árainkról vagy folyamatos akcióinkról is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók a hőszigetelő anyagokról
Tudnivalók a hőszigetelő anyagokról

Ha építkezésbe szeretnénk belekezdeni, nagyon fontos, hogy körültekintően válasszuk meg a munkálatokhoz szükséges építőanyagokat, ebben az esetben kiemelt figyelmet fordítva...

Close