Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a hőszigetelő anyagokról

Tudnivalók a hőszigetelő anyagokról
2017, július 27.

Ha építkezésbe szeretnénk belekezdeni, nagyon fontos, hogy körültekintően válasszuk meg a munkálatokhoz szükséges építőanyagokat, ebben az esetben kiemelt figyelmet fordítva a hőszigetelésre, ugyanis egy rosszul kiválasztott hőszigetelő anyag hosszú távon komoly anyagi veszteséget is okozhat!

Ahhoz, hogy a jelentős károkat elkerülhessük, még az építkezés előtt érdemes tájékozódni a hőszigetelő anyagokkal kapcsolatban, amelyekből több típus áll a rendelkezésünkre, így igényeinknek megfelelően tudjuk kiválasztani az ideális hőszigetelő anyagot.

A hőszigetelő hatás elsősorban nem a szigetelőanyagoknak köszönhető, hanem a bennük található légbuborékoknak, vagyis akkor beszélhetünk tényleges hőszigetelésről, ha az anyagban az úgynevezett légkamrácskák megakadályozzák a hőmérséklet átadást.

Az egyik legnépszerűbb hőszigetelő anyag az üveggyapot, ami nemcsak a ház hőmérsékletét biztosítja, hanem kiváló hangszigetelő hatással is rendelkezik, emiatt hangstúdiók szigeteléséhez is előszeretettel alkalmazzák az anyagot. A poliuretán habot nyílászárók vagy szendvicspanelek hőszigeteléséhez használják fel, létezik zárt – és nyitott cellás típusa, utóbbi kiváló lég- és vízzáró tulajdonsággal bír.

A legtöbb vásárló az esetek nagy részében ott követi el a hibát, hogy a legolcsóbb hőszigetelő anyagot vásárolja meg, ami sokszor az adott épületszerkezet szigetelésére sem alkalmas, emiatt ez sokszor nem tölti be megfelelően a funkcióját! Az épületek hőszigetelése során célszerű minél kevesebb hőszigetelő anyag típust felhasználni, ezáltal átláthatóvá válik a ház hőszigetelő rendszere, így könnyebb folytatni a további építkezési munkálatokat!

A minőségi anyagokat a hőszigeteléshez debreceni tüzép telepről szerezze be, a Tüzépker Kft.-től! További információkért keresse fel honlapunkat, a www.tuzepdeb.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-52-536-777-es számon vagy írjon e-mailt az tuzepdeb@tuzepdeb.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Árnyékoljon hatékonyan és stílusosan ablak napellenzővel!
Árnyékoljon hatékonyan és stílusosan ablak napellenzővel!

Minden szempontból megfelelő eszközt keres otthona vagy üzlethelyisége árnyékolására? Az ingatlan színeihez illeszkedő, stílusos és praktikus megoldást szeretne? Ablak napellenzővel...

Close