Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a könyökkaros napellenzőkről

Tudnivalók a könyökkaros napellenzőkről
2017, május 30.

Nyáron szinte kiköltözünk a szabadba, és igyekszünk minél több időt ott tölteni. Ideális, ha van a kertünknek egy olyan része, ami fedett, így védve vagyunk egy gyors nyári zivatartól, vagy erős napsugárzástól. Ha masszív, árnyékot biztosító szerkezetre van szüksége, akkor válassza a könyökkaros napellenzőket!

A könyökkaros napellenző alapszerkezetét egy hordozó zártszelvény adja meg, ami összetartja a napellenző összes alkatrészét az alapjával. Az árnyékoló fémszerkezete elektrosztatikus porszórással készült alumínium öntvény. A fémszerkezet erős kialakításának köszönhetően intenzív szélviszonyok mellet is megtartja a ponyvát, ennek feszességét a dőlésszög biztosítja, ami fokozatmentesen állítható.

A tokozott, és féltokozott könyökkaros napellenzők megfelelően illeszkednek bármilyen homlokzatra. Behúzott állapotban egy teljesen, vagy félig zárt fémtokban helyezkedik el, így sem a ponyva, sem az árnyékoló szerkezete nem károsodik a különböző időjárási viszontagságok miatt. Nagyon egyszerű a kezelése, több méretben, színösszeállításban kapható. A ponyvák UV védelemmel vannak ellátva, színük az idő múlásával nem fakul ki, vízlepergető vászonból készülnek.

Működtetését motorizációval is meg tudjuk valósítani, amit egy távirányítóval vagy fali kapcsolóval irányíthatunk. Az ilyen típusú árnyékolókat előszeretettel alkalmazzák erkélyek, előterek fedésére, de masszív felépítése miatt akár egy vendéglátóegység nagyobb, fedetlen teraszának is biztosítja a naptól, esőtől védett helyet. A könyökkaros napellenzők legfőbb előnye, hogy ellenállnak bármilyen szélsőséges időjárási tényezőnek, és napjainkban ez nélkülözhetetlen szempont egy árnyékoló esetében. Sokszor előfordul, hogy napellenzőinket letekert állapotban hagyjuk otthon, és egy nagyobb vihar akár ki is tépheti a falból az árnyékolót. A könyökkaros napellenzők esetében ez nem fordulhat elő, igazi strapabíró termékek!

A könyökkaros napellenzőket megtalálja a Varga-Red Kft. kínálatában! További információkat termékeinkről honlapunkon, a www.redonyok.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-331-9147-es számon vagy írjon e-mailt az info@redonyok.hu címre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A tető beázásának okai – Tudjon meg többet a javítási munkálatokról!
A tető beázásának okai – Tudjon meg többet a javítási munkálatokról!

A tetők állandóan ki vannak téve a különböző időjárási tényezőknek. Egy nagyobb vihar során előfordulhat, hogy a tetőcserepek elmozdulnak, vagy...

Close