Kövess minket!
  
     

Új házat minőségi építőipari gépekkel

Új házat minőségi építőipari gépekkel
2015, március 31.

Az építkezés bizony nem tartozik az egyszerű és gyorsan elintézhető dolgok közé. Nem is kell, hogy gyorsan épüljön fel egy új épület, hiszen az gyakran a silány és kontár munka jele. Akár új otthonról vagy középületről van szó, a cél általában a hosszútávra tervezés, vagyis, hogy az adott épület minél tovább szolgálja ki tulajdonosai és lakói igényeit.

A felépítendő új háznak több szempontnak is meg kell felelnie. Elsősorban legyen biztonságos, képes legyen megfelelni a felé támasztott elvárásoknak, vagyis ne kelljen túl hamar felújítani, energiatakarékos legyen, de egyben esztétikus is. Egy minden tekintetben kifogástalan épület létrehozása megköveteli a minőségi építőipari gépek, a hatékony szerszámok és hozzáértő szakemberek meglétét. Készüljön fel egy új ház felépítésére, amennyire csak lehet, és gondoskodjon arról, hogy a későbbiekben ne kelljen korrigálnia az esetleges hibákat.

Az építkezést gyakran megelőzi egy már nem használt épület lebontása. Ehhez célszerű gépeket bérelni. A gépbérlés több szempontból is előnyös megoldás, hiszen olcsóbb és kényelmesebb is, mint új gépeket vásárolni. A gépek karbantartása és szervizelése, az új alkatrészek megvétele és cseréje nem az építőipari céget terheli. Az épületbontást érdemes olyan cég gépeivel végeztetni, ahol minden munkafázishoz szükséges gépet egy helyről igénybe lehet venni.

Az épületbontás a falak ledöntésével kezdődik, majd jönnek a tartógerendák és a megmaradt nyílászárók, végül pedig az alapzat feltörése és eltávolítása következik. Ezután már csak a tereprendezés, vagyis a különböző földmunkák maradnak hátra, hogy az építkezésnél ne maradjanak zavaró törmelékek, betondarabok vagy gerendák.

Egy felkészült cég olyan gépeket is rendelkezésére bocsájt ügyfeleinek, mint a kőtörő vagy darálógép, melyek segítségével nem csak könnyebb elszállítani a fennmaradó törmeléket, de ráadásul újrahasznosítani is lehet a már nem használt építőanyagot. Így a környezetvédelem is szerepet kap a bontásban és nem marad hulladék, csak újrahasznosítható nyersanyag.

Keresse fel weboldalunkat, a www.geppartner.hu oldalt, az épületbontáshoz szükséges munkagépek szolgáltatóját, és érdeklődjön előnyös ajánlatainkról a 06-70-60-90-520-as telefonszámon, vagy az info@geppartner.hu e-mail címen! Munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
PINK188
Környezetbarát árnyékolók

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az átlagember mindennapi életében a környezettudatos életmód. Már nemcsak arra figyelünk, hogy hova dobjuk a...

Close