Kövess minket!
  
     

Újítsa fel ingatlanát prémium műanyag nyílászárókkal és növelje értékét!

Újítsa fel ingatlanát prémium műanyag nyílászárókkal és növelje értékét!
2018, augusztus 30.

Ha valaki saját ingatlannal rendelkezik, többféleképpen tudja kihasználni annak előnyeit. Az ingatlanpiac fellendülése továbbra is tart, a lakásárak emelkedése még mindig nem állt meg. A korábbi években tapasztalt árnövekedést kihasználva sokan döntenek úgy, hogy egy kis elfoglaltság és befektetés árán új vállalkozásba kezdenek, a lakás kiadásba.

A kereslet és  a kínálat egyaránt nagy és folyamatosan változik, garantáltan ki fogják venni a kiadásra kínált lakást, hiszen jelentkezőkből nincs hiány. Tehát ez szinte biztosan megtérülést és plusz bevételt jelent a lakástulajdonosok számára. A kérdés már csak annyi, hogy az ingatlant mennyiért lehet kiadni. Az díjszabást természetesen több tényező is meghatározza, illetve alakítja, ezek egyike az ingatlan állapota, illetve a fenntartás költségei. Ha azt szeretné, hogy a legjobb árat kérhesse el a jövendőbeli albérletért, akkor a tulajdonosnak is be kell fektetnie, költeni kell rá. Az energiatakarékos, komfortos, szép lakás kulcsa az új, modern nyílászáró, amit műanyag nyílászárókkal tökéletesen meg lehet valósítani.

A műanyag nyílászárókkal egyszerre több előnyt is vásárol magának a lakásfelújító. Új, erős és modern ablakokra cserélheti a régi, öreg, rosszul záródó nyílászárókat. A műanyag nyílászárók ára kedvező, ráadásul hosszú távon is kiállják az idő próbáját, így sokáig nem kell cserélni őket. Nagyon jó a szigetelésük, amivel hozzájárulnak az energiatakarékos lakásfenntartáshoz és a lakók komfortérzetének növeléséhez is. Nem igényelnek jelentős karbantartást és nagyon változatos színekben, mintázatban készülnek.

Ismerje meg cégünk, a Tamás- Ablak Kft. tevékenységét! A www.tamasablak.hu weboldalon olyan megbízható és modern műanyag nyílászárók közül válogathat, amik kiválóan alkalmasak lakásfelújításra, illetve arra, hogy növelje vele ingatlana értékét. Válogasson cégünk széles kínálatából és rendelje meg új műanyag nyílászáróit megfizethető árakon! Szívesen válaszolunk ügyfeleink minden felmerülő kérdésére a +36-70-343-3188-as és a +36-46-656-159-es telefonszámokon vagy az info@tamasablak.hu e-mail címen keresztül, keressen fel minket bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
vianostra.hu.18.07
Dekorálja otthona környezetét térkövekkel!

Otthona felépítése előtt áll, és a külső környezet kialakítását tervezi? Netán nincs megelégedve, ezért felújítási munkálatokat fog végezni? Ha szeretne...

Close