Kövess minket!
  
     

Újuljon meg a régivel: kárpitoztassa újra bútorait, és dobja fel otthonát!

Újuljon meg a régivel: kárpitoztassa újra bútorait, és dobja fel otthonát!
2015, szeptember 1.

Talán már Ön is eljátszott a gondolattal, hogy felújítja otthonát, esetleg annak csak egy részét, ám végül mégsem kezdett neki, mert régi bútorai már annyira a szívéhez nőttek, vagy félt attól, hogy egy új szövettel több problémája lenne. Ezekben a helyzetekben a bútorok felújítása, a kárpitozás ideális megoldást jelenthet.

Bútoraink kiválasztásakor nem csupán a helyiség falainak színét és saját ízlésünket vesszük figyelembe, hanem azt is, hogy a bútorszövet ne legyen túl kényes, könnyen koszolódó. Egy világos, lágy színű ülőgarnitúrával berendezett nappali elegáns, letisztult látványt nyújt, ám a gyorsan koszolódó kanapé és fotel már kevésbé. A bútorokból csak nagyon nehezen lehet eltávolítani a foltokat, sőt, némelyiket teljesen lehetetlen eltüntetni, nem beszélve arról, hogy magának a szövetnek sem tesz jót a gyakori és erőteljes vegyszeres tisztítás.

Megoldás: az Aqua Clean

Az Aqua Clean egy innovatív technológia, amely merőben megváltoztathatja és egyszerűbbé teheti életét. Segítségével még az eddig „rettegett” foltok is könnyedén, rövid idő alatt távolíthatóak el féltett bútorairól. Az Aqua Clean lehetővé teszi, hogy a háztartásban előforduló szinte minden szennyeződés gyorsan és egyszerűen eltüntethető: csupán egy kis víz felhasználásával búcsút mondhatunk az olyan foltoknak, mint a tinta, a bor, a sár, a zsír vagy akár a csokoládé. Bárkivel előfordulhat, hogy nappalijában kellemetlen baleset éri a kanapét, legyen szó akár nagycsaládoknál a kisgyerekek által a szövetbe törölt tintáról vagy ételről, akár egy kellemes baráti beszélgetés során kiömlött pohár borról. Ilyenkor általában mind a vegytisztítószerek, mind a házi praktikák hasztalannak bizonyulnak, ám az Aqua Clean technológiájának köszönhetően pár perc alatt és csupán víz felhasználásával könnyedén orvosolható a probléma.

Bármilyen színben, problémák nélkül

Az Aqua Clean egy láthatatlan, molekuláris védőréteggel von be minden szövetszálat, így attól sem kell félnünk, hogy világos színű bútorokat válasszunk. Bútorfelújításon gondolkodik? Kárpitoztassa újra berendezéseit Aqua Clean technológiával ellátott bútorszövettel, és válasszon olyan színt, amilyet csak szeretne! Cégünk megoldást kínál problémáira! Nézzen körül nálunk a www.argokarpit.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Kéréseivel, kérdéseivel keressen minket a 06/70 566 7374-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@argokarpit.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakásfelújítás gyémánttechnika segítségével

Nagyobb munkálatokat igénylő átalakításra kerül sor lakásában, és szeretné a lehető legjobb segítséget kapni a feladatok elvégzéséhez? A gyémánttechnológia által...

Close