Kövess minket!
  
     

Válassza Ön is a 3 rétegű üvegezést és spóroljon!

Válassza Ön is a 3 rétegű üvegezést és spóroljon!
2017, március 1.

A mai világban az emberek többsége igyekszik azokat a megoldásokat alkalmazni a mindennapokban, amikkel spórolhatnak a költségeken és kiadásokon. Nem véletlen, hogy korunk vezér-hívószava a költség- és energiahatékonyság! Nincs ez másként az ablakok világában sem! A modern nyílászárók előnyeiről már számtalan publikációt olvashattunk, melyek segítettek a jó döntés meghozatalában, azonban kevés írás szól arról, hogy milyen üvegezést érdemes ezekbe a kialakításokba választani. Mert bizony az esetek többségében a nyílászáró nem tartalmazza az üvegezést, azt nekünk kell kiválasztani.

Korunk legoptimálisabb megoldásai közé határozottan a 3 rétegű üvegezés sorolható! Hogy miért?

  • Ideális hőszigetelést nyújt – A megfelelő nyílászáróval kiegészítve a 3 rétegű üvegezés akár 30%-al jobb hőszigetelést képes biztosítani, mint a szimpla üvegezés! Ez a mai világban igen kiemelkedő tulajdonság, melynek segítségével rengeteget spórolhatunk az energiafogyasztáson és a fűtési költségeken.
  • Biztonságosabb – Egy vihar esetén könnyedén előfordulhat, hogy az ablaknak csapódó törmelék kárt tesz abban, akár ki is töri azt. Ez a 3 rétegű üvegezés esetében nem fordulhat elő, hiszen, ha a külső üvegfelület meg is sérül, a másik két réteg még mindig megóvja otthonunkat a vihartól.
  • Jobb hangszigetelés – A hőszigetelési funkciókból és a rétegek számából nem nehéz következtetni rá, hogy bizony a 3 rétegű üvegezés a hangokat is sokkal jobban kizárja, vagy bent tartja, mint a többi kialakítás.

Természetesen ezek mellett még számtalan előny sorolható a 3 rétegű üvegezés pártjára, melyeket Ön is könnyedén megtapasztalhat, ha ellátogat a www.akciosablak.hu oldalra, és megvásárolja a kínálatunkban található minőségi kialakítások valamelyikét! Ne habozzon, ha Ön is minőségi megoldást keres otthonába, válassza egyedülálló termékeinket! Kérdés vagy megrendelés esetén állunk rendelkezésére, akár telefonon, a 06-70-360-6168-as számon, akár e-mailben az info@akciosablak.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mikor érdemes az ablakcsere mellett dönteni?
Mikor érdemes az ablakcsere mellett dönteni?

Alighogy beköszöntött az újesztendő, máris rohamléptekkel haladunk a tavasz felé, mely egyet jelent a jó idő elérkezésével. Talán nem is...

Close