Kövess minket!
  
     

Válasszon kényelmes kádat fürdőszobájába!

Válasszon kényelmes kádat fürdőszobájába!
2017, március 28.

Házfelújításba fogna? Ne hagyja ki fürdőszobáját se! A fürdőszoba az általános tisztálkodás mellett a kellemes pihenésnek is helyt adhat. Erre szolgál egy kényelmes és jó kialakítású fürdőkád. Sokan szeretnek a napi fáradságok levezetéseként egy nagy kád fürdővízben lepihenni. Manapság fürdőkádak nagy választékával találkozhatunk, a sima egyszerű egyenes kádaktól, a sarokkádakon át egészen az egyénileg kialakított kádakig. Persze a kialakítás még nem minden. A kádak több extra funkcióval is felszerelhetők, különböző masszázs sugarakkal, de akár pezsgőfürdőzésre is van lehetőségünk otthonunk fürdőszobájában.

A tökéletes fürdőkád kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell vennünk. Saját kényelmünk mellett fontos, hogy a kád illeszkedjen a fürdőszobába, ne foglaljon túl sok helyet, ha esetleg így is helyszűkében vagyunk, valamint fontos a kád anyaga is. A különböző kialakítású kádak más-más felépítésű fürdőszobákba ajánlottak, persze ha nem első számú szempont a helytakarékosság, akkor igényeink szerint választhatunk. Egy aszimmetrikus kád helytakarékosság szempontjából jó választás lehet egy kisebb fürdőszobába, de ha szeretne egy nagyobb kádat, akkor akár egy kétszemélyes sarokkádat is választhat fürdőszobájába. Ezek mellett a fürdőkád kialakításának extra elemei is számítanak, ülőke rész kialakítása, kapaszkodó a kádba építve. Ezek a plusz részek különböző funkciókat látnak el, így figyelembe kell vennünk, mire van szükségünk fürdés közben az alapvető funkciókon felül.

Anyagát tekintve is többfélék lehetnek a kádak. Készülhetnek akrilból, zománcozott acélból, márványból, de akár extrémebb anyagokból például fából, kőből vagy üvegből. Ezeknek a kádaknak mind más a szilárdsága, merevsége és tartóssága. A legelterjedtebbek az akril és zománcozott acélból készült kádak. Az akril kádak megjelenése előtt leginkább a zománcozott acélkádak voltak a legjellemzőbbek és ez a fajta kád manapság is nagy népszerűségnek örvend, de anyagából kifolyólag több hátránnyal is rendelkezik a zománc tartóssága miatt, mivel a zománc könnyen lepattog, így a kád veszít a szépségéből.

Ha szeretne Ön is megfelelő fürdőkádat választani fürdőszobájába, forduljon hozzánk és válasszon a webáruházunkban kapható fürdőkádak közül! Webshopunkban fürdőszobája kialakításától függően választhat több fajta kialakítású kád közül!

Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.furdoszoba-szaniter.hu címen és érdeklődjön más termékeink iránt is! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 1/ 555-1490 -es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A vinyl padló előnyei
A vinyl padló előnyei

Otthona felújításába kezd? Vagy teljesen új ház vásárlásán gondolkozik? Ezeknél mind fontos a különböző anyagok, falfestékek, csempék, járólapok, parketták és...

Close