Kövess minket!
  
     

Vigyen fényt otthonába: Minőségi tetőtéri ablakok

Vigyen fényt otthonába: Minőségi tetőtéri ablakok
2014, november 14.

Az otthon kialakítása során alapvető szempont mindenki számára, hogy a rendelkezésre álló teret a lehető leghatékonyabban használjuk ki, melyhez kiváló lehetőséget kínál a tetőtér beépítése és esztétikus berendezése. Funkciótól függetlenül a tetőtér speciális szerkezettel és térbeli adottságokkal rendelkezik, melyeket egy-két praktikus és kreatív ötlettel előnnyé formálhatunk. Ezek közül az egyik legelőnyösebb lehetőség, hogy tetszőlegesen fénnyel áraszthatjuk el a helyiséget és ehhez alakíthatjuk a helyszín.

A tetőtéri ablakok

A tetőtéri ablakok számtalan variációban megtalálhatóak a mai széles piaci kínálatban, melynek köszönhetően tetszőleges stílusban és konstrukcióban válogathatunk kényelmi és esztétikai igényeinknek megfelelően.

  • Anyaghasználat: Azok számára, akik kedvelik a természetes környezetet és anyagtípusokat, a minőségi rétegesen ragasztott fa tetőtéri ablakok kiváló választást kínálnak, hiszen védelmet nyújtanak a beázás és kártevők ellen, továbbá a természetes anyagnak köszönhető szellőzés következtében a penész kialakulásának minimalizálható az esélye. A műanyag tetőtéri nyílászárók azok számára nyújtanak minőségi megoldást, akik a mai modern és időtálló megoldásokat részesítik előnyben, valamint könnyen tisztítható és remekül szigetelő ablaktípusokat képviselnek.
  • Nyithatóság: A kényelmi szempontok és a berendezési tárgyak elhelyezkedése szerint választhatunk kilinccsel vagy elektromosan nyíló ablaktípusokat, melyek lehetnek például felfelé nyílóak, vagy középső tengely mentén fordulóak.
  • Energiafelhasználás: A tetőtéri ablakok szakszerű beépítésével hosszú távon remek szigetelőrendszert hozhatunk létre, amely segít érezhetően csökkenteni a fűtési-hűtési kiadásokat.
  • Esztétika: Tetszőleges, dekoratív árnyékolókat választhatunk a tetőtéri ablakokhoz.

A tetőtéri ablakok világossá és élettel telivé varázsolják otthonunkat, ahol kellemes pillanatokat tölthetünk együtt szeretteinkkel, barátainkkal, továbbá a mai modern nyílászárók maximálisan illeszkednek minden típusú enteriőrbe.

Válassza a minőséget!

Az Ablaktherm Kft. sok éves tapasztalattal a háta mögött, széles szolgáltatási rendszerrel és minőségi termékkínálattal várja új és meglévő ügyfeleit, melyek között modern és klasszikus tetőtéri ablakok változatos konstrukciókban megtalálhatóak. Minőségi nyílászáróinkért és egyéb termékeinkért tekintse meg a www.akciosablak.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/360-6168-as telefonszámon és az info@akciosablak.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet elképzelt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Épületaljzatok teljes körű átalakítása betonvágás segítségével

Az igényeinket maximálisan kielégítő, komfortos otthon megteremtéséhez mindenkinek egyéni módon van lehetősége, azonban igen gyakori, hogy már meglévő épületek felújításával,...

Close