Kövess minket!
  
     

A babaváró hitelnek köszönhetjük sok új családi ház kivitelezését

A babaváró hitelnek köszönhetjük sok új családi ház kivitelezését
2019, december 20.

Még mindig óriási az érdeklődés a babaváró hitelre, amely már egy vállalt gyerekre is kamatmentesen biztosít 10 millió forintot a leendő szülők számára. A CSOK, az ÁFA visszaigénylés és a kamattámogatott építési hitelek segítségével pedig új lehetőség nyílt meg az önerővel nem rendelkező, de hitelképes családok számára. A statisztikai adatok alapján pedig nem csak a használt lakások vásárlása növekedett meg az elmúlt időszakban, hanem az új családi házak építése is.

A legtöbb család természetesen olyan szolgáltatót választ, amely családi házak generálkivitelezésével foglalkozik. A családi házak generálkivitelezői pedig nagy terhet vesznek le az építkezők válláról, azáltal, hogy egy kézbe fogják a házépítés teljes folyamatát. A családi házak generálkivitelezése mellett persze fontos a jó tervezés is. Amit legelőször azonban el kell döntenünk, hogy milyen házat építtessünk, amely méretben, alapanyagban és árban is minden igényünket kielégíti.

Hódítanak az energiatakarékos házak és a könnyűszerkezetes otthonok!

A családi házak generálkivitelezői azt tapasztalták, hogy az energiatakarékos házak egyre népszerűbbek, hiszen kihasználják a természeti adottságokban rejlő lehetőségeket és minimalizálják a havi rezsiköltségeinket. Már kialakításukkal elérik a hőveszteség és a túlmelegedés csökkentését, valamint természetes szellőztetést biztosítanak. Egyesek még napelemekkel és alternatív fűtésrendszerrel (például infrapanel vagy hőszivattyú) teszik még környezetbarátabbá és gazdaságosabbá a mindennapjaikat. Amennyiben pedig könnyűszerkezetes megoldásokban gondolkodunk, akár néhány hónap alatt elkészülhet új otthonunk!

„Vajon létezik igényes, nagy szakértelemmel és sok referenciával rendelkező családi ház generálkivitelező cég?” – teszik fel a kérdést sokan. Angyal György építészmérnök és a Mérnökangyal Kft. pedig garantáltan jó választás lesz, ha ilyen családi ház generálkivitelezőre vágyunk.

Amennyiben Önt is érdekli a lehetőség, az elérhető szolgáltatások listáját megtalálhatja a www.angyalhazak.hu webcímen, de telefonon is érdeklődhet a 06-30-370-1601-es számon vagy e-mailben az angyalgyorgy@angyalhazak.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gershojenergia.com
Gondolkozzon előre, tavasszal már termeljen a napelem rendszere!

Építkezik vagy felújít? Itt az ideje, hogy az Ön otthona is rendelkezzen napelem rendszerrel, és akár rezsimentessé váljon. Ma már...

Close