Kövess minket!
  
     

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai
2017, május 24.

Otthonunk minden berendezése és kiegészítője azt a célt szolgálja, hogy egységes képet alkosson a nagy egész. A legapróbb részletekre is oda kell figyelnünk, mert ha bármi oda nem illő elemmel egészítjük ki a teret, a hatás elvész. Ezt a szempontot a beltéri ajtók kiválasztásánál is figyelembe kell vennünk!

Az összkép mellett természetesen más, jelentős szempontokat is érdemes szem előtt tartani, amikor beltéri ajtót választunk otthonunkba. Lássuk, mire érdemes figyelni!

  • Első lépésként döntenünk kell a színt és formát illetően, melyek esetében egyéni ízlésünk dönt, esetleg érdemes lakberendező tanácsát is kérnünk. Két nagyobb típusra bonthatjuk a beltéri ajtók stílusát, letisztult, modern, illetve klasszikus dizájnra, itt szintén az ízlés, valamint a már meglévő berendezések kialakítása mérvadó.
  • A beltéri ajtók minősége, alapanyaga sem elhanyagolható szempont, mindig időtálló darabot keressünk, mely ellenáll a különböző környezeti hatásoknak, és tisztítása sem megerőltető. Ehhez a szemponthoz szorosan kapcsolódik, hogy az ajtó élek le legyenek-e kerekítve, mely kialakítás azokban az otthonokban is fontos lehet, ahol kisebb gyerekek laknak, hiszen ez a biztonságot is szolgálja.
  • A beltéri ajtók nyitási irányát nem csak az esztétikai szempontok határozzák meg, igen lényeges a praktikum és helytakarékosság, különösen kisebb lakások esetében.

Napjainkban már számos különféle beltéri ajtó várja az érdeklődőket, melyek különböző, akár speciálisabb, egyedi igényeket is kielégítenek.

Ha beltéri ajtói cserére szorulnak, továbbá szeretné otthonát egységessé tenni, stílusossá varázsolni különleges nyílászárókkal, válassza cégünk, a KrisBaDoors Kft. prémium minőségű termékeit! Ajtóinkkal emeljük otthona fényét, értékét! Kínálatunkat honlapunkon, a www.krisbadoors.hu címen tekintheti meg, kérdés esetén bátran hívjon minket a 06-70-425-2583-mas telefonszámon, vagy írjon e-mailt a krisbadoors@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért pont a műanyag nyílászárók?
Miért pont a műanyag nyílászárók?

Amikor lakásfelújításba kezdünk számos lehetőség közül válogathatunk, ami a nyílászárókat illeti, hiszen nagyon sok típus elérhető, melyek mind különböző tulajdonságokkal...

Close