Kövess minket!
  
     

A gyakran beázó házfalak megoldása: utólagos vízszigetelés, pinceszigetelés

A gyakran beázó házfalak megoldása: utólagos vízszigetelés, pinceszigetelés
2015, június 2.

A beázás és a vizesedés veszélye annál nagyobb, minél mélyebben helyezkednek el a különböző épületek. Eleinte a pincefalakon és a sarkokban jelennek meg a vizesedés jelei, később pedig a víz erőteljesebb beáramlása történhet. Ennek a megoldása a pince utólagos szigetelése.

Vizes és penészes falak esetén szükséges a lehető leghamarabb szakemberek segítségét kérni, és a problémát gyorsan és célszerűen elhárítani, hiszen az ilyen tulajdonsággal rendelkező falak károsak lehetnek az egészségre, főként a gyermekeknél. Ezen kívül fűtési költséget, a vakolat mállását, valamint a festék lepergését okozhatja. Ha később eladásra kerülne az ingatlan, annak eladhatóságában is nagy szerepet játszik a száraz fal. A nedvesedés, a víz bejutása az épület belsejébe a szigetelés hiánya, öregedése vagy a szakszerűtlenül megoldott szigetelés sérülése miatt adódhat.

A Bona-Si Épületszigetelő Bt. garanciálisan, kitűnő hozzáértéssel és rövid határidőn belül elvégzi az utólagos szigetelés feladatát. A falak nedvességtartalmának ellenőrzése után modern technológia alkalmazásával végezzük el az utólagos szigetelési munkálatokat.

Miért minket válasszon?

  • 20 év garancia az utólagos falszigetelésre
  • legkorszerűbb technológiák
  • sokféle eljárási technika
  • elérhetőség az ország bármely területén

A www.bonasi.hu weboldalunkon lehetősége van olvasni a két fő profilunkkal, a vízszigeteléssel és az utólagos falszigeteléssel kapcsolatos munkálatokról, de megtalálja egyéb tevékenységeinket is. Acéllemez gyártásával, forgalmazásával, és egyéb felújításokkal kapcsolatos feladatokat is ellátunk. Az utólagos falszigetelés és a vízszigetelés kivitelezhető télen és nyáron is egyaránt. Az acéllemezes utólagos szigetelés lehetővé teszi, hogy falbontás nélkül érjük el a kívánt célt. Problémája gyors, szakszerű, időtálló megoldásához kérje a Bona-Si Épületszigetelő Bt. segítségét!

A hétvégén is hívható 06-70-520-66-63 – as számon honlapunk segítségével hétköznap ingyenes telefonhívással is elér minket mindenféle program telepítése nélkül. Ennek könnyű használatához részletes leírást talál a www.bonasi.hu-n. Egyéb információkkal kapcsolatban pedig keressen minket e-mailen keresztül, az info@bonasi.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Építse, korszerűsítse és szépítse otthonát lábazati burkolat kialakításával!

Értékes és egyedülálló lábazatot szeretne házának, hogy ezzel is különlegessé tegye? Díszítsen lábazati kővel! Terveinek megfelelően, és a legjobb eszközöket...

Close