Kövess minket!
  
     

A harmónia érdekében – mi alapján válasszunk beltéri ajtót?

A harmónia érdekében – mi alapján válasszunk beltéri ajtót?
2016, március 2.

Az otthonunk kialakításánál mindig fontos, hogy harmóniát teremtsünk, egy olyan közeget, ahol a saját világunk vesz körül, és minden a mi komfortunkat szolgálja. A falak után a második legfontosabb szegmens, melyhez alakítjuk majd a lakás további részeit a beltéri ajtó.

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes beltéri ajtót?

  • Stílus – attól függően, hogy épülő, felújított vagy csak átalakítottotthonról van szó, fontos a stílus meghatározása. Egy már berendezett lakás esetében kevesebb opció áll rendelkezésünkre, hiszen fontos, hogy a tárgyakkal harmonizáló kivitelt válasszunk. Ha átalakítás vagy építkezés folyik, a lehetőségek szinte korlátlanok!
  • Kialakítás – az alapanyag nagyon fontos szempont. Rendelkezésünkre állnak fa, fém, műanyag és kombinált kivitelek egyaránt. A döntés a mi kezünkben van, de itt is érdemes a harmóniát szem előtt tartani.
  • Design – egyszínű, mintás, fahatású, laminált? A választék roppant széleskörű, azonban érdemes a szobák és a tárgyak stílusához igazodóan választani.
  • Ár/érték arány – hőszigetelt, sima, egyedi? Mindig vegyük fontolóra, hogy hosszabb távon melyik verzió éri meg jobban. Nem biztos, hogy a legolcsóbb verzió a legidőállóbb megoldást jelenti.

Emellett fontos a méret, a zár és a csatlakozási kivitel.

Ha valóban tökéletes beltéri ajtót szeretnénk, érdemes a megfelelő kivitelezőt felkeresni, és egyedi megrendelés alapján különleges példányt csináltatni. Így biztosan tökéletes méretben, stílusban és kialakításban kerül otthonunkba új beltéri ajtónk! Cégünk sok éves tapasztalattal áll meglévő és új ügyfelei rendelkezésére. Fontos, hogy termékeink minősége és szolgáltatásaink színvonala elégedettséget és elismerést váltsanak ki, így mindent megteszünk ügyfeleink érdekében! Ha Ön is minőségi beltéri ajtót keres, forduljon hozzánk bizalommal, és keresse fel honlapunkat a www.baliner.hu oldalon! Kérdés vagy megrendelés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06-70-433-6348-as vagy a 06-70-433-6349-es számon, illetve e-mailben az info@baliner.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szerszamaneten.hu
A műhely berendezése – gyorsan, egyszerűen és olcsón!

Számtalan előnye van, ha a házban kialakítunk egy helyiséget műhelynek, vagy ha a kertben építjük meg az erre alkalmas építményt,...

Close