Kövess minket!
  
     

A motoros redőnyök lehetőségeiről bővebben

A motoros redőnyök lehetőségeiről bővebben
2017, január 17.

A technológiai fejlődés fő irányvonalát manapság az automatizálás és az adott folyamatok egy eszközről való vezérelhetősége alapozza meg. Gondolva itt az okos otthonokra, és minden távvezérelt, avagy interneten keresztül elérhető eszközre. Nyilván az okos eszközök, tehát a telefonok és a tabletek megjelenése számos olyan technológiai lehetőséget nyitott meg, ami remek táptalajt ad az ilyen jellegű innovációknak. És hogy miként kapcsolódik ez az árnyékolástechnikához?

A redőnymotorok lehetőséget adnak rá, hogy kézi erő használata nélkül, pusztán gombnyomásra állítsuk be redőnyeinket a kellő magasságba. Mindez persze nagy előrelépés, hiszen ha otthonunkban sok nyílászáró van, melyek redőnnyel vannak ellátva, akkor ezzel a megoldással nagyban megkönnyíthetjük mindennapjainkat, illetve akkor is érdemes erre beruháznunk, ha nem feltétlenül a redőnyök száma okoz kellemetlenséget, csak szeretnénk ezt a folyamatot is minél tovább egyszerűsíteni. Ezt megoldhatjuk egy egyszerű távirányítóval, akár a lakás bármely feléből, de itt még nem merülnek ki a redőnymotorok lehetőségei. Ezeket vezérelhetjük különböző okos eszközökkel is, amihez semmi más nem kell, pusztán csak internet kapcsolat, és innentől kezdve gyakorlatilag bárhonnan leengedhetjük vagy felnyithatjuk redőnyeinket, ha épp az adott napszaknak és időjárásnak megfelelően arra van szükségünk. Ráadásul, ha szeretnénk teljesen automatizálni ezt, akkor beprogramozhatjuk előre, hogy a különböző napszakokban a redőnyök milyen magasságban álljanak.

Ha szeretné kihasználni a redőnymotorok minden előnyét, és Önnél is elsődleges szempont a minőség és a megbízhatóság, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában mindent megtalálhat, amivel egyszerűbbé teheti mindennapjait az árnyékolástechnika tekintetében! Ha további információkra, illetve termékeinkre kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.redonydiszkont.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel redőnymotorjainkkal, illetve egyéb termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-20/366-6151 telefonszámon, valamint az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Gondolkodott már a tavaszi felújításon?
Gondolkodott már a tavaszi felújításon?

Már csak pár hónap, és itt a tavasz, vége a téli csapadékos és hideg időnek, így neki láthatunk a nagytakarításnak,...

Close