Kövess minket!
  
     

A műanyag nyílászárók szakszerű tisztítása

A műanyag nyílászárók szakszerű tisztítása
2015, szeptember 30.

Az évszakváltásoknál hajlamosak vagyunk nekiállni a nagytakarításnak, ilyenkor pedig általában sor kerül a műanyag ablakok letisztítására is. Nem mindegy viszont, hogy ezt hogyan végezzük! A szakszerűen végzett takarítással időt spórolhatunk meg magunknak, nem beszélve arról, hogy az eredménnyel is garantáltan elégedettek leszünk.

Először is: pakoljunk el a műanyag ablak közvetlen közeléből, hogy elegendő helyünk legyen a munkához! Ezzel elkerülhetjük azt is, hogy értékes bútorainkat összekoszoljuk, vagy leöntsük a takarítás közben. Ha ezzel megvagyunk, készítsünk elő minden szükséges kelléket. Ma már sokféle modern tisztítókendőt és lemosó szert találhatunk jó áron, így elfelejthetjük a hagyományos újságpapírt, hiszen az sokkal inkább a koszt tolja egyik oldalról a másikra, kevésbé tisztít alaposan.

A műanyag ablakok tisztítására a ideális időpont egy felhősebb, de nem fagyos nap, amikor nem kell attól tartanunk, hogy a lemosó folyadék az ablakra szárad, vagy esetleg ráfagy. A koszosabb ablakfelületeknél, jellemzően a külső oldalon könnyen előfordulhat, hogy kétszer is szükség van az átmosásra, majd megszárításra, tehát ne lepődjünk meg, ha az első alkalom után még találunk tisztításra szoruló részt.

Szerencsére műanyag nyílászáróink kerete igen könnyen tisztítható, köszönhetően a sima felületnek, így általában ezt a felületet elegendő nedves kendővel áttörölni, hogy máris csillogóan tiszta ablakaink legyenek.

Ha rászántuk magunkat a munkára, ne feledkezzünk meg a függönyökről sem! A legszebb műanyag ablakokat is el tudja rontani egy koszos, tisztításra szoruló függöny, ezért gondoskodjunk ezek kimosásáról is az adott textilnek megfelelő hőmérsékleten. Bizonyos anyagok esetében a méret vagy az érzékeny textilfajta miatt nehézkes lehet a házi mosás, ekkor fordulhatunk tisztítószalonhoz is.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni, hogy mennyit szépíthetnek otthonán a műanyag nyílászárók, böngéssze át honlapunkat: www.tamasablak.hu-t, vagy keressen minket bizalommal a +36-70/343-31-88 és +36-46/656-159 számokon, vagy a info@tamasablak.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
irodaiszekek.hu
Az ideális dolgozószoba berendezése

Ha otthon dolgozunk, könnyen előfordulhat az a probléma, hogy munkaidőnk térben és időben kevéssé különül el az egyéb teendőktől. A...

Close