Kövess minket!
  
     

A naphálókról bővebben

A naphálókról bővebben
2017, május 24.

Otthonunk nyílászáróit valamilyen módon mindenképp árnyékolnunk kell, és erre számos megoldást választhatunk, melyek egy kicsit mind eltérnek egymástól. Sok szempont alapján választhatunk tehát, ha árnyékolóra van szükségünk, ilyenek például a kezelés módja, a funkciók, mert vannak típusok, melyekkel szűrt fényt is engedhetünk otthonunkba, vannak, melyek fizikai védelmet nyújtanak és segítenek hozzájárulni otthonunk szigeteléséhez. De vannak olyan árnyékolástechnikai eszközök, melyeknek csak időszakosan vehetjük igazán hasznát, viszont ilyenkor jó szolgálatot tesznek a mindennapos komfortérzetünket illetően. Ezek közé tartoznak az úgynevezett naphálók is, melyek nélkül meggondolatlanság lenne nekivágni a nyárnak.

A naphálók úgynevezett külső árnyékolók, melyeknek az a feladata, hogy még azelőtt visszaverjék a nap sugarait, hogy azok elérnék az ablakot, ezzel is valamelyest hozzásegítve ahhoz, hogy otthonunk ne melegedjen fel. Így egy napháló sokat hozzátesz otthonunk szigeteléséhez. A bejutó napsugarak sokszor átmelegítik az ablakokat és a belső árnyékolókat, így azok árasztják magukból a meleget. A naphálók az ablakkeret körül kerülnek rögzítésre, és akár belülről, de akár motorikusan is mozgathatóak a kényelem érdekében. Jól záró darabok, így a rovarok bejutását is meg tudják gátolni, emiatt sem kell aggódnunk! Persze, ha a naphálók mellett döntünk, fontos, hogy olyan helyről szerezzük be árnyékolástechnikai eszközeinket, ahonnan garantáltan minőségi darabokat vásárolhatunk.

Ha szeretne naphálók hatalmas választékából válogatni, és minőségi árnyékolástechnikai eszközöket alkalmazni otthonában, akkor cégünk termékeivel garantáltan elégedett lesz! Látogasson el honlapunkra, a www.naprakeszen.hu–ra!

A naphálókkal és egyéb termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel keressen fel minket a 06-1/478-2540 telefonszámon, valamint a redony@naprakeszen.hu e-mail címen! Válassza a minőséget, válasszon minket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai – Válasszon prémium minőséget!
A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai

Otthonunk minden berendezése és kiegészítője azt a célt szolgálja, hogy egységes képet alkosson a nagy egész. A legapróbb részletekre is...

Close