Kövess minket!
  
     

A szúnyogháló kötelező a tó menti nyaralókban!

A szúnyogháló kötelező a tó menti nyaralókban!
2016, augusztus 1.

Sajnos a folyamatos irtások ellenére is évről évre találkozunk szúnyogokkal a nyári hónapokban, főként tavak mellett. A szúnyogok köztudottan a vízbe rakják lárváikat, s onnan is kelnek ki, ezért a vizek mentén található nyaralók vannak a legnagyobb veszélyben – vagyis ezek a nyaralók szorulnak rá a legjobban a szúnyoghálók felszerelésére!

Nyaralni azért megyünk el, hogy egy kicsit kiszakadhassunk az őrült hétköznapokból. Végre egy kicsit ne csinálhassunk semmit, ne kereshessen senki, és a környezetváltozás is jót tesz az idegeinknek – a szúnyogok zizegése viszont annál kevésbé. Nincs is rosszabb, mint arra ébredni, hogy egy szúnyog a fülünkbe hangoskodik, és össze-vissza csipked minket. Ez mind elkerülhető, hogyha a nyaralónk összes nyílászáróját szúnyoghálókkal szereljük fel.

A szúnyoghálók mindenféle méretben, színben kaphatóak, sőt, a lyukak mérete is megválogatható, ám érdemes minél kisebb lyukú szúnyoghálót választani ablakainkra.

Ez a megoldás azonban nem csak a nyári hónapok kellemetlen, mindenki számára ismerős vérszívójától véd meg, de az összes rovar ellen védelmet nyújt: cserebogár, légy, darázs, szöcske, de nem ritka az sem, hogy akár este, akár fényes nappal madarak környékezik meg a nyitott nyílászárókat. Ezekre a problémákra mind-mind tökéletes megoldást nyújt, hogyha nyaralónkat szúnyoghálókkal szereljük fel.

Leendő szúnyoghálónkat kérhetjük elhúzható verzióban is, de rögzített állapotban is jó szolgálatot nyújt. Legnagyobb előnye a szakemberek által felszerelt hálóknak az, hogy ők pontos méretre vágják az anyagot, és úgy illesztik fel, ahogyan mi szeretnénk.

Amennyiben Ön is meggyőződött arról, hogy jobb ép testrészekkel felkelni egy hűvös este után, úgy, hogy ki is tudta magát pihenni, ne habozzon felkeresni minket a www.parkanydiszkont.com weboldalunkon, ahol széleskörű tájékoztatást nyújtunk termékeinkről! Hogyha kérdése, kérése volna, írjon nekünk e-mailt info@redonydiszkont.hu címre, vagy keressen minket telefonon a 06-20/366-6151-es vagy a 06-29/370-418-as telefonszámok valamelyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
lábazati kövek
Milyen feladatot lát el a lábazati kő?

A lábazati kövekről általában a kültéri, a ház falán található, kövekkel kirakott lábazatára gondolunk először. Ez valóban helyes gondolat, de...

Close