Kövess minket!
  
     

A tető beázásának okai – Tudjon meg többet a javítási munkálatokról!

A tető beázásának okai – Tudjon meg többet a javítási munkálatokról!
2017, május 30.

A tetők állandóan ki vannak téve a különböző időjárási tényezőknek. Egy nagyobb vihar során előfordulhat, hogy a tetőcserepek elmozdulnak, vagy a rosszabb eset, ha a tetőszerkezetben is hiba keletkezik. Amikor ezek a problémák felmerülnek, azonnal orvosoljuk, hozzáértő bádogos segítségével, ellenkező esetben, ha folyton halasztjuk a tető rendbetételét, később jelentős javítási összeggel kell számolnunk.

 

A hagyományos cseréptetős ház esetében a leggyakoribb baj, ha elmozdult vagy törött cserepeket találunk a tetőn. Ha csak kis területet érint a probléma, akkor a korrigálást bárki elvégezheti a padlástérből, de ha már nagyobb részen vannak törött, elmozdult cserepek, akkor tanácsos bádogos segítségét kérni, aki a helyreigazításhoz a tetőlécek állapotát is ellenőrzi.

 

Nagyobb problémát jelentenek az elöregedett, repedezett sík palával lefedett tetők. Javításukhoz, felújításukhoz szükséges a minőségi bádogos munka. A régi palatetők azbesztet tartalmaznak, ez káros anyagnak minősül, így már 10 éve megszüntették ennek az anyagnak a használatát. Napjainkban jóval költséghatékonyabb módon szigetelhetjük a palatetőket, többféle eljárás létezik javítás során, de mindegyikre jellemző, hogy a régi fedőanyag a helyén marad, az újat pedig a fölé rakják.  A palatető felújításhoz használható például kolostor-, vagy tégla mintázatú bitumenes – és cserepes lemez is. Az említett tipikus hibák, tetőtípustól függetlenül, mind beázást okoznak. A minőségi bádogos munka egyik legfőbb jellemzője, hogy a szakember azonnal elhárítja a hibát, nem vár, mert tisztába van vele, hogy akár egy cserépelmozdulás elhanyagolása is később jelentős károkat okozhat.

 

Ha fennáll a beázás veszélye, mert a tetőszerkezet nincs megfelelően karbantartva, ne várjon, a RÁ+RÁ Bádogos Bt. azonnal a helyszínen terem! Minőségi bádogos munkáinkról honlapunkon, a www.ra-rabadogos.hu címen tájékozódhat! Ha szüksége van ránk, hívjon minket a 06-30-911-87-20-as számon, vagy küldjön üzenetet a raczattila3@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók az elektromos kapu távirányítókról – Leáldozóban a kapukulcs?
Tudnivalók az elektromos kapu távirányítókról – Leáldozóban a kapukulcs?

Sokak számára ismerős szituáció, amikor hosszasan elidőzünk a kapu előtt azért, hogy táskánk mélyéről elővarázsoljuk a kulcscsomónkat, ez egy hideg...

Close