Kövess minket!
  
     

A tökéletes fürdőszoba kialakítása

A tökéletes fürdőszoba kialakítása
2016, október 3.

Minden ember vágyik a tökéletes otthonra. A korszerű technológiáknak köszönhetően, és a gazdaságos alapanyagoknak hála, ez a vágyálom egy lépéssel közelebb kerülhet mindenkihez!

Ha otthontervezésre kerül sor, az egyik legfontosabb helyiség a fürdőszoba lesz! Ennek kialakítása viszont sokszor nem egyszerű feladat. Attól függően, hogy kompletten új ház építéséről, vagy már egy meglévő átalakításáról van szó, eldönthetjük, hogy milyen kivitelben szeretnénk gondolkodni. Nyílván, ha egy előre megszabott fürdőszobai helyiség áll rendelkezésünkre, nehezebb dolgunk lehet, mint akkor, ha mi magunk tervezhetjük meg az alapoktól kezdve.

Egy fürdőszoba kialakításánál az első legfontosabb lépés a szaniterek kiválasztása és elhelyezése. Először is tisztázzuk a kérdést, hogy mely kivitelek tartoznak a szaniterek közé! A különböző zuhanykialakításoktól kezdve, a csaptelepeken, fajanszokon, öblítő szelepeken keresztül, egészen a WC-ig minden ebbe a kategóriába sorolható. Tehát azokat a kialakításokat nevezzük szanitereknek, melyek a higiéniai folyamatokhoz társíthatóak.

Ha meghatároztuk a szaniterek elhelyezkedését, jöhetnek a fürdőszobai kiegészítők. Értelemszerűen a csaptelepek felé vagy alá kerülhetnek a szekrények, a zuhanyzó vagy kád mellé a törölközőtartó, illetve a WC mellé egy kisasztal, és így tovább! Ebben a periódusban csak a képzeletünk szabhat határokat!

Ezt követően kiválaszthatjuk a burkolatok típusát és megjelenését is! A modern fürdőszobákban szinte bármilyen burkolat elhelyezhető, a laminált padlótól kezdve, a csempékig! A legfontosabb egy fürdőszoba kialakításánál a harmónia és a helytakarékosság! Egy kisebb helyiségbe nyílván jobban alkalmazható egy zuhanyzó, mint egy kád, illetve ebben az esetben elhanyagolhatóak a szükségesnek nem mondható kiegészítők, mint az asztal vagy más dekoráció.

Fontos, hogy a fürdőszoba tökéletes kivitelezéséhez megbízható forrásból szerezzük be a szükséges szanitereket és fürdőszobai kiegészítőket! Cégünk kínálatában kizárólag minőségi termékeket találhat! Látogasson el honlapunkra, a www.axosaniter.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +361/ 555-14-90-es vagy +3630/910-71-51-es számon, illetve e-mailben az axo@axosaniter.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bőr restaurálás
Lakásfelújítás? Terjessze ki a bútorokra is!

Érdekes, hogy mint a természetben, úgy az emberek esetében is az ősz az átmenet és a változás időszaka. Gyakrabban vállalkozunk...

Close