Kövess minket!
  
     

A tökéletes szőnyeg kiválasztása

A tökéletes szőnyeg kiválasztása
2016, október 27.

Bár az évek telnek, és a technológiák fejlődnek, bizonyos dolgok mondhatni, hogy állandóak, vagy legalábbis visszatérőek. A divatban, legyen szó öltözködésről vagy lakberendezésről, egy folytonos körforgás figyelhető meg. Bizonyos szegmensek eltűnnek, majd évekkel később újra népszerűek lesznek. Nincs ez másként a szőnyegekkel sem!

Voltak idők, mikor a kézzel szőtt egyedi szőnyegek uralták a világot, és egy-egy példány ára igen magas volt, így csak a gazdagabb rétegek engedhették meg maguknak, legalábbis, ami Európát illeti, hiszen Ázsia délkeleti részein mindig is nagy hagyománya volt a szőnyegek használatának. Később azonban, mikor betörtek a piacra a különböző korszerűbb padló kialakítások, kiszorították az anyagszövés mesteri kialakításait.

Sokáig a hajópadlók és a laminált kialakítások uralták a lakberendezés padló részlegét, majd ezekhez társultak a különböző csempe típusok is. Bár néha visszaköszöntek egy-egy szezon erejéig a szőnyegek is, hosszabb távon nem számított divatosnak az alkalmazásuk. Azonban pár éve, mióta hódító útjára indult a skandináv minimalizmus, és a lakberendezést fenekestül felforgatta, újra divatba hozta a szőnyegeket.

Napjainkban különös népszerűségnek örvendenek a szőrmehatású, bolyhos szőnyegek. Színvilágukat tekintve a világosabb árnyalatok, mint a fehér, szürke, citromsárga, illetve az absztrakt festményeket megszégyenítő mintázatok hódítanak. Fontos, hogy a padlóval harmonizáló, és a helyiség zsúfoltságát figyelembe véve, sem túl nagy, sem túl kicsi kialakítást válasszunk. Érdemes a szoba fényviszonyait is megfigyelni szőnyeg vásárlása előtt, hiszen a kevesebb természetes fény mellé nem célszerű sötétebb verziót választani, mert az vizuálisan kicsinyíti a helyiséget, illetve komorrá teszi.

Ha szőnyeget keres, és szeretne minőségi, egyedi kínálatból válogatni, látogasson el honlapunkra a www.drpadlo.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, válogatott és színvonalas kialakításokkal várjuk ügyfeleinket! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-20/370-7067-es számon, akár e-mailben a webaruhaz@drpadlo.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Az optimális és precíz ablaknyílások titka
Az optimális és precíz ablaknyílások titka

Manapság az ingatlan piac ingadozása sosem látott méreteket öltött, így nem csoda, hogy az emberek többsége a meglévő otthon vásárlása...

Close