Kövess minket!
  
     

A tökéletes ülőgarnitúra kiválasztása és ápolása

A tökéletes ülőgarnitúra kiválasztása és ápolása
2016, július 1.

Egyetlen otthonból sem hiányozhat a tökéletes ülőgarnitúra! Nem csupán a nappalik és a hálószobák ideális bútordarabjai, de a vendéglátás elengedhetetlen szegmensei is. Azonban megtalálni az optimális kialakítást nem is olyan egyszerű, mint az elsőre gondolnánk. Több szempontot is figyelembe kell venni, mielőtt kiválasztjuk a tökéletes példányt.

Az első és legfontosabb szempont az ülőgarnitúra helyének kiválasztása. Soha ne utólag próbáljuk átalakítani a teret, mindig az adott kialakításhoz igazítsuk a választást. Hogy miért? Mert egy előre kialakított tér meghatározhatja az ülőgarnitúra stílusát, kialakítását és méretét. Ellenkező esetben pedig az egész helyiség rendje felborulhat.

Ha megvan a hely, valószínűleg a méretekkel is tisztában vagyunk már, tehát a következő lépésként meg kell határozni a stílust. Illeszkedjen-e a térbe, vagy éppen ellenkezőleg, legyen figyelemfelkeltő? Fontos megemlíteni, hogy a minimalista stílusban az összhang a releváns, míg a bohémabb stílusokban szabadon lehet játszani a textúrákkal és színekkel.

Végül, de nem utolsó sorban, ha már a stílust is meghatároztuk, döntsük el, milyen színben és kivitelben szeretnénk keresgélni. Bőr, vászon, pamut? Fehér, pasztell, élénk vagy mintás? A nappali vagy hálószoba stílusától függően szabhatjuk meg az ülőgarnitúra kivitelét is. Fontos azonban figyelembe venni olyan tényezőket is, mint a helyiség páratartalma és fény beeresztése, a lakók, így például kisgyermek, vagy kisállat.

És, ha mindezekkel megvagyunk, nincs más hátra, mint találni egy megbízható, minőségi olasz bútorokat forgalmazó céget, ahol rálelhetünk a kiszemelt darabra. Cégünk kínálatában minden stílusban találhat minőségi ülőgarnitúrát, nincs más dolga, mint ellátogatni honlapunkra, a www.must.co.hu oldalara, és megtekinteni a termékeinket! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, telefonon, a +36 70 6100 829-es vagy +36 70 6159 220-as számon, esetleg e-mailben, a mustkft@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
akrilux.hu.16jun.uj
Egyedülálló és környezetbarát fürdő a Corian anyagával

Igényesen, stílusosan és az elképzelt színvilágának megfelelően szeretné kialakítani fürdőszobáját? Sokféle anyag közül válogathat, azonban ezeken a tulajdonságokon kívül érdemes...

Close