Kövess minket!
  
     

Akadályozza meg a vízbetörést minőségi aljzatszigeteléssel!

Akadályozza meg a vízbetörést minőségi aljzatszigeteléssel!
2017, november 16.

Nagyobb mennyiségű csapadék lehullásakor problémákkal szembesült, ugyanis víz jutott az otthonába? Esetleg most építkezik, és nem szeretne kihagyni egyetlen fontos lépést sem, amellyel biztonságos, komfortos otthont teremthet? Az aljzatszigetelés nem csak a vízbetörés ellen hasznos, hanem a jobb hőtartás szempontjából is elengedhetetlen. Pinceszigeteléssel és falszigeteléssel is foglalkozó céget megbízva korszerű módon, megbízható technológia által oldhatja meg az aljzatszigetelést.

Bármilyen típusú és bármekkora méretű az ingatlanunk, mindegyikünk számára a legfontosabb, hogy minél költséghatékonyabban tudjunk komfortos körülményeket teremteni. Ebben nagy szerepet játszanak a nyílászárók és a különféle falszigetelési módszerek, hiszen ezek nélkül a hő- és vízszigetelés nem lenne megoldott. Aljzatszigetelésnek azt a szigetelési módot nevezzük, amit a földszinti padlóburkolat alatt fontos kivitelezni. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a fűtési energia egy része a talajszint felé távozik. Ennek következtében hőveszteséggel számolhatunk, ha nincs megfelelő aljzatszigetelésünk. A hőmérséklettartó képesség változása házunk teljes egészére kihathat. A hideg hónapokban folyamatosan tapasztalhatjuk, hogy hiába nagy az anyagi ráfordításunk a fűtésre, mégsem vagyunk elégedettek helyiségeink hőmérsékletével, csapadékos időben pedig rendszeresen szembesülhetünk nehézségekkel, hiszen aljzatszigetelés nélkül veszélynek van kitéve ingatlanunk a víz betörését illetően. Amennyiben nem most végezzük otthonunk építését, hanem régebbi épülettel rendelkezünk, lehetőségünk van az aljzatszigetelés pótlására. Ennek céljából tanácsos hozzáértő szakemberek segítségét kérnünk, akik precízen, a lehető legkorszerűbb eszközök alkalmazásával látják el feladataikat.

Magas minőségű, időtálló aljzatszigetelés megoldása ügyében cégünk, a Bona-Si Épületszigetelő Bt. felkészülten nyújtja teljes körű szolgáltatását. Utólagos pinceszigetelés, falszigetelés és egyéb munkálatok elvégzése céljából nálunk a legjobb helyen jár, hiszen tapasztaltak és naprakészek vagyunk szakmánkban! Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.bonasi.hu internetes oldalunkon!

Növelje komfortérzetét, és éljen energiatakarékosan az aljzatszigetelés megoldása mellett döntve! Akadályozza meg a víz betörését, és csökkentsen fűtési költségein is! Felmerülő kérdéseit tegye fel nekünk bátran elérhetőségeinken, keressen minket a 06-70-520-6663-mas telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Építőanyagait szerezze be könnyedén, tervei alapján!
Építőanyagait szerezze be könnyedén, tervei alapján!

Építkezésre készül, és törekszik minden szempontból a leghatékonyabb munkavégzésre? Egyéni tervei alapján kívánja megvalósítani az épület kivitelezését, amit gondos tervezés...

Close