Kövess minket!
  
     

Árnyékoljon hatékonyan és stílusosan ablak napellenzővel!

Árnyékoljon hatékonyan és stílusosan ablak napellenzővel!
2017, július 27.

Minden szempontból megfelelő eszközt keres otthona vagy üzlethelyisége árnyékolására? Az ingatlan színeihez illeszkedő, stílusos és praktikus megoldást szeretne? Ablak napellenzővel könnyedén oldhatja meg ezt a problémát, sőt, akár egyedi méretben juthat hozzá a kiválasztott szerkezethez.

A kellemes nyári időben szinte mindegyikünk örömmel tölti idejét a szabadban. Akár otthonunk teraszáról, akár pedig üzletünk kültéri részéről van szó, igyekszünk olyan kelléket alkalmazni, amivel elég árnyékot biztosíthatunk. Árnyékolástechnikai eszközök széles kínálatából válogathatunk, azonban nem biztos, hogy ezek igényeinknek minden szempontból eleget tesznek. Ám speciális kialakítású ablak napellenzőt választva számos előnyt élvezhetünk:

  • Ablakaink méretéhez igazítva rendelhető
  • Rendkívül egyszerűen kezelhető
  • Elegáns és vidám kivitelben is elérhető
  • Jól ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Bármikor lecsukható

Virágainkat is gond nélkül óvhatjuk az erős napsugárzástól, ha erkélyünkön az ablak napellenzőt használjuk. A váratlan nyári záporok ellen szintén kiválóan védő eszköz, egész nyáron a legkényelmesebb megoldást nyújthatja.

A legmagasabb színvonalon, folyamatosan fejlődve, korszerű termékeket biztosítva nyújtjuk szolgáltatásunkat az Alba Lamella Kft. munkatársaiként. Ablak napellenzőjét igényei szerinti méretben, stílusban és színekben gyártva adjuk át. Kedvező árakkal, teljes körű szolgáltatással várjuk megkeresését. Tájékozódjon a napellenzőkről, és más általunk kínált eszközökről, valamint tevékenységi körünkről részletesen a www.albalamella.hu weboldalunkon!

Alkalmazzon Ön is minőségi árnyékolástechnikai kelléket a kényelmes pihenés, vendégei elégedettsége vagy a nyugodt munkavégzés céljából! Védje hatékonyan a napsugárzástól a külső teret, és dobja fel épülete megjelenését esztétikus kialakítású ablak napellenzővel! Érdeklődjön a 06-70-420-1933-mas telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@albalamella.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért válasszuk a laminált padlót?
Miért válasszuk a laminált padlót?

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, számtalan padlóburkolat lehetőség közül választhatunk. Nem egyszerű a döntés, de segít, ha tisztában vagyunk az...

Close