Kövess minket!
  
     

Az ideális dolgozószoba berendezése

Az ideális dolgozószoba berendezése
2015, szeptember 30.

Ha otthon dolgozunk, könnyen előfordulhat az a probléma, hogy munkaidőnk térben és időben kevéssé különül el az egyéb teendőktől. A strukturálatlan időbeosztás hamar túlhajszoltsághoz vezethet, ezért ennek elkerülése érdekében érdemes elkülönítenünk egy külön szobát vagy sarkot, amit kifejezetten a munkának szentelünk. A következőkben ennek kialakításához adunk segítséget.

Az ideális dolgozószoba egy megfelelő magasságú íróasztal és egy kényelmes irodaszék kiválasztásával kezdődik. Az irodaszék kiválasztásánál fontos, hogy olyan munkaszéket válasszunk, amiben kényelmesen eltölthetünk akár több órát is, tehát magas háttámlájú, ergonomikus irodai székkel járunk a legjobban.

A szoba berendezése során figyeljünk arra, hogy vertikálisan is kihasználjuk a teret, hiszen a ritkábban használt eszközöket praktikus egy magasabban lévő polcon tárolni, ahol szükség esetén el lehet érni, mégsem veszi el a helyet a mindennapokban használt tárgyaktól. Tovább növelhetjük a kellemes tér érzetünket, ha tükröket helyezünk el, ami világosabb, tágasabb hatást kölcsönöz szobánknak.

Az átalakítás során érdemes figyelmet fordítanunk arra is, hogy dolgozószobánkban rendet tudjunk majd tartani, hiszen ez nagyban segíti a koncentrációt. Így például alakítsunk ki külön helyet az elektromos eszközök kábeleinek és a különböző töltőknek, helyezzünk el dekoratív dobozokat, amelyekbe rendszerezhetjük iratainkat, és az egyéb, munkához szükséges kellékeket. Mindez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy munkánkat hatékonyan végezzük, hiszen a felesleges keresgélésre nem kell majd időt áldoznunk.

Ha Önnek is szüksége lenne egy dolgozószobára, a bútorok kiválasztását kezdje honlapunkon, a www.irodaiszekek.hu oldalon, hiszen irodai székeink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő irodaszékek, amelyekben garantáltan kényelmesebb lesz a munka! Ha további kérdése lenne, örömmel fogadjuk érdeklődését a 06-20/434-2222 és 1/210-7096 számokon, vagy a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bonasi.hu
Aljzatszigetelés korszerű technikával

Nagyon fontos az aljzat megfelelő szigetelése, ugyanis a talajból jövő hideg és nedvesség rendkívül ronthatja az adott épület falainak hőszigetelését,...

Close