Kövess minket!
  
     

Az új típusú redőnyökről bővebben

Az új típusú redőnyökről bővebben
2017, február 28.

Számos megoldást alkalmazhatunk otthonunk árnyékolásához, melyek mindegyike másképp látja el a feladatát, persze mindegyik rendelkezik bizonyos olyan funkciókkal, amik csak arra jellemzőek, ellenben, ha szeretnénk egy valóban univerzális eszközt találni, akkor a redőnyöknél keresve sem találhatunk jobbat. Persze ezek az árnyékolástechnikai eszközök is komoly változásokon mentek át az elmúlt években, és ennek köszönhetően jöhettek létre az úgynevezett új típusú redőnyök, melyek az elavultabb darabok számos gyermekbetegségét orvosolták, és talán a legkiválóbb árnyékolók, ha egy több szempontból is hasznos eszközt keresünk.

Az új típusú redőnyök számos olyan újítást és sajátosságot kaptak, melyek régebbi társaiknál sarkalatos pontjai voltak a korai elhasználódásnak és a meghibásodásoknak, valamint a funkcióbeli hiányosságoknak. Az új típusú redőnyök számos helyen kaptak alumínium megerősítéseket, mely pontokkal probléma adódott a múltban. Ilyenek például a vezetőlécek, melyek nem elég, hogy alumíniumból készültek, hanem minőségi csúszócsapágyakkal vannak ellátva, az akadálymentes siklás érdekében. Az ütközők, és különböző területek, melyek érintkeznek mozgó alkatrészekkel, mind fém betéteket kaptak. Tehát a valódi újítás a tokozásban keresendő, ez persze nem azt jelenti, hogy a redőnylécek háza tájén nem történt innováció. Az új típusú redőnyök lécei sokkal jobb hang- és hőszigetelést biztosítanak, ezzel garantálva mindennapos nyugalmunkat. Már csak egy kérdés maradt, mégpedig hogy hol szerezhetnénk be ezeket az új típusú redőnyöket?

Ha szeretné korszerűsíteni otthona árnyékolását, és az új típusú redőnyökben látja ehhez a potenciált, cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni! Ha további információkra van szüksége, látogasson el honlapunkra, a www.redonyok.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel az új típusú redőnyökkel, valamint egyéb termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-20-33-19-147 telefonszámon, valamint az info@redonyok.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szeretne függetlenedni a szolgáltatóktól?
Szeretne függetlenedni a szolgáltatóktól?

Manapság számos megoldás közül válogathatunk, ha otthonunk fűtéséről van szó, gondolva itt akár azokra az egész évben használatos megoldásokra is,...

Close