Kövess minket!
  
     

Beépíthető biokandallók egyszerűen!

Beépíthető biokandallók egyszerűen!
2020, március 5.

Egy kandalló építése otthonunkban rengeteg nehézséggel jár, hiszen biztosítani kell a megfelelő füstelvezetést, és így akár átépítésre is szükség lehet, főleg utólagos kandallóépítés során. Emellett a kandalló rengeteg károsanyag-termeléssel is jár, nem beszélve a fa folyamatos utánpótlásáról és a felhalmozódó hamu eltakarításáról. Ám beépíthető biokandallóval hasonló esztétikai és funkcionális eredményt érhet el, csak éppen a fenti hátrányok nélkül!

beépíthető biokandallók ugyanis bioalkohollal üzemelnek, ami kevés helyet foglal, természetes, így a kandalló használata nem jár füstkibocsátással és hulladékkal sem, ebből kifolyólag kéményre sincs szükség. Ráadásul sokkal egyszerűbben elvégezhető a begyújtás is egy ilyen beépíthető biokandalló esetén. Emellett bármilyen módon beépíthető, így rendkívül esztétikus belsőépítészeti elemként funkcionálhat, akár falra szerelve is!

Ha régóta szeretne otthonába beépített kandallót, de a kémény hiánya miatt egyáltalán nem, vagy csak nehezen oldható meg, válassza a BIO FLAME s.r.o. webáruházát, ahol számos modern beépíthető biokandalló található, amiket csak meg kell rendelnie! Nincs szükség tervezésre, speciális építési tervre, ráadásul tiszta, szagtalan lánggal működik, és nem pattog ki a szikra, mint a hagyományos kandallók esetén, így sokkal biztonságosabb a használata, és csupán minimális karbantartást igényel.

Beépíthető biokandalló webáruházunkban kizárólag európai gyártók termékeit forgalmazzuk, és minden fontos alkatrészt megtalálhat boltunkban a szakszerű telepítéshez. Emellett természetesen az üzemeltetéshez elengedhetetlen bioalkoholt is megtalálhatja kínálatunkban, amivel gazdaságosan, mégis hatékonyan használhatja berendezését.

Ha biokandalló vásárlása mellett döntött, látogassa meg webáruházunkat a www.biokandallok-shop.hu internetes címen, ahol egyszerűen navigálhat a falra szerelhető, sarok, szabadon álló és beépíthető biokandallók, valamint az általunk forgalmazott alkatrészek és tartozékok közül! Ha bővebb információra vagy tanácsadásra van szüksége, a 06 30/785 70 70-es számon és az info@biokandallok-shop.hu címen állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
pvc-padloburkolat-pvcpadlok
PVC burkolat olcsón? Van egy ajánlatunk!

Aki újított már fel lakást, az tudja, hogy milyen összegeket tud felemészteni a nyílászárók, a csövek, vezetékek, a falak és...

Close