Kövess minket!
  
     

Biztonságos, kényelmes: redőnyt mindenhova!

Biztonságos, kényelmes: redőnyt mindenhova!
2016, augusztus 1.

A legtöbb családi házban, panellakásban és társasházak lakásaiban is egyre többször találkozunk redőnnyel. Természetesen nem kötelező a redőny felszereltetése, de számos előnyre tehet szert az a család, amely rendelkezik vele. Sokan nem tudnak a működéséről és hatásairól sokat, vagy félnek, hogy a ház esztétikáját tönkretenné, ám, hogyha előre gondolkodunk és helyet hagyunk, nem fog látszani a redőny tokja. Emellett a redőnyöket ma már lehet kapni bármilyen méretben és színben, így nem kell attól félnünk, hogy a választott darab elcsúfítja a lakást.

Térjünk is rá rögtön a lényegre! A redőnyök köztudottan védenek a napfénytől. Ez az elsődleges funkciójuk, melyet mindenki ismer, ám nem csak sötétítőként alkalmazhatóak: rendkívül jó a hőszigetelésük is. Ezek mellett nem utolsó védelem a külső hatások ellen sem, legyen az jégeső, szélvihar, vagy erős napsütés.

Ma már igazán fejlett technikával szerelhetőek fel, illetve működtethetőek a redőnyök. Mindössze pár perc alatt beszerelik a szakemberek a megrendelt darabokat. Ha elektromos redőnyt kértünk, csak kézbe vesszük a távirányítót, megnyomunk egy gombot és már működik is, hiszen a redőnymotor lehetővé teszi számunkra, hogy néhány kattintással fel-le húzható legyen házunk valamennyi redőnye – akár egyszerre is.

A rendkívül kényelmes, egyszerű és biztonságos működtetés igazán elterjedté varázsolja a redőnyöket, így érdemes lehet Önnek is elgondolkodnia azon, hogy otthonának valamennyi nyílászáróját – legyen az ablak, vagy erkélyajtó – felszerelje minőségi redőnnyel!

Modern, kényelmes és biztonságos redőnyökért látogasson el hozzánk a www.redonydiszkont.hu címen elérhető weboldalunkra, ahol kedvére válogathat redőnyeink közül! Bővebb információhoz szeretne jutni termékeinkről? Kérésével, kérdésével keressen fel minket a +36-20/366-6151-es telefonszámunkon, vagy tegye fel kérdését e-mailben, az info@redonydiszkont.hu címünkre írva!

Ha Ön is minőségi redőnyt vásárolna jó áron, forduljon hozzánk bizalommal! A minőséget garantáljuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szúnyogháló
A szúnyogháló kötelező a tó menti nyaralókban!

Sajnos a folyamatos irtások ellenére is évről évre találkozunk szúnyogokkal a nyári hónapokban, főként tavak mellett. A szúnyogok köztudottan a...

Close