Kövess minket!
  
     

Bízza minden alkalommal profikra a teherszállítást!

Bízza minden alkalommal profikra a teherszállítást!
2017, augusztus 22.

Nagy mennyiségű és súlyú anyagok szállítására van szüksége? Annak érdekében, hogy árui sérülésmentesen, az elvárásoknak megfelelően, megbízható módon juthassanak el a kívánt célba, tanácsos erre speciálisan kialakított járművet igénybe vennie. 3-4 tengelyes teherautókkal és nyerges szerelvényekkel egyszerűen megoldhatja a teherszállítást.

A különböző anyagok mozgatását nem biztos, hogy egyszerű járművek alkalmazásával meg tudjuk oldani, hiszen vannak olyan áruk, amelyeket csak a teherszállítás keretein belül indíthatunk útnak. A maximális össztömeg, a szállítható személyek száma, és minden más hasonló tényező szabályokhoz kötött. Érdemes olyan cég segítségét kérnünk, akik felkészülten, az elvárásoknak eleget téve, gyors és megbízható munkát végezve vállalják a teherszállítást. Ha épület bontása, gépi földmunka, vagy más összetett munkálat teljesítése vár ránk, célszerű teljes körű tevékenységet végző szolgáltatóra bíznunk a teendőket, akik nem csak a teherszállítást vállalják rugalmasan, kedvező feltételekkel.

Vállalkozásunk, a folyamatosan fejlődő, korszerű eszközöket alkalmazó, megbízható munkát végző Lisztes Trans Fuvarozó Egyéni Cég segítséget nyújt a teherszállítás, a gépi földmunka, a hulladékok szállítása és más hasonló feladatok esetén. Amennyiben nehezen szállítható, nagy odafigyelést igénylő anyagok mozgatására van szüksége, 3-4 tengelyes autóinkkal és nyerges szerelvényeinkkel állunk rendelkezésére. Járműparkunk lehetőséget biztosít arra, hogy a teherszállításon kívüli teendőket is gondtalanul, minél rövidebb időn belül teljesíteni tudja. Szolgáltatásunkról informálódjon részletesen a www.lisztestrans.hu internetes oldalunkon!

Ne okozzon problémát a teherszállítás Önnek sem! Jelezze felénk igényét és használja ki a munkálatok teljesítésére legalkalmasabb járműveink előnyeit! Bármilyen kérdése merül fel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-518-9194-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az iroda@lisztestrans.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben
A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben

Egy épület, ház fontos részét képezik a nyílászárók. A beltéri és kültéri nyílászárók egyaránt körültekintő kiválasztást igényelnek, hiszen sokoldalúnak kell...

Close